Reklam
  • Reklam
İzmirlilerin Merakla Beklediği Açıklama

İzmirlilerin Merakla Beklediği Açıklama

İzmirlilerin Beklediği O Önemli Açıklama

19 Mart 2018 - 16:26

Kapılan eski bitpazarının yapısı değişerek antika pazarı oldu. Esnaf sözcüsü Murat Gürer “Bitpazarı bitti, yapısal olarak değişip antika pazarı olduk. Çok iyi bu hafta gelen insanlar da fazlasıyla memnun kaldı” dedi. Kapatılan pazar ise dün Çiğli'de uzun süre sonra ilk kez tezgah açtı.

Geçtiğimiz eylül ayında denetlenemediği için güvenlik gerekçesiyle kapatılan ve yaklaşık 1000 vatandaşın yeni bir yer arayışına geçtiği,trafik yoğunluğu nedeniyle Atatürk Stadı'nın ön tarafından kurulan pazar, çok sayıda ilçe belediyesinden yer talep etmelerine rağmen pazar alanı bulamayan bitpazarı satıcılar antika pazarına dönüştürdü.

 ARTIK ANTİKA PAZARI OLDUK

Eski bitpazarı sözcüsü Murat Gürer, Konak’ta kapatılan pazar yerine yeni bir alan talep etmelerine rağmen yer bulamadıklarını bu nedenle pazarı antika ve ikinci el eşya pazarına dönüştürdüklerini ifade etti.  Murat Gürer  “Bitpazarı hikâyesi bitti artık ‘Antika ve İkinci El Eşya Pazarı’na dönüştürdük. Çünkü gitmediğimiz ilçe belediyesi kalmadı. Bitpazarı denince kimse yer vermedi. Biz de bu olumsuz algıyı kırmak ve değiştirmek için antika pazarına dönüştürdük” dedi.

MÜŞTERİLERDEN GELEN YORUMLAR: ÇOK İYİ OLDU

Sözcü , Murat Gürer “İsmimizin değişmesi antika pazarına dönüşmemiz bizim için ve gelen insanlar için çok iyi oldu. Antika pazarı için buldukları yeni yer olan Çiğli Komşuoğlu Pazaryeri’nde dün (Pazar günü) 300 satıcının tezgâh açtığını ve pazara gelen müşterilerin büyük ilgi gösterdiğini kaydetti. Hem yer bulma sıkıntısını atlattık hem de bundan sonra diğer arkadaşlarımıza yer bulmak daha kolay olacak. İnsanlar büyük ilgi gösterdi. Gelenler bize ‘Daha önce bu antika pazarı için Konak’a gidiyorduk. Buraya gelmeleri çok iyi oldu. Haftaya daha hazırlıklı geliriz, antika pazarına ilgi duyan arkadaşlara da haber veririz’ dediler. Artık antika pazarı olarak var olacağız. Doğru bir adım attık pazarımızın adı ve yapısı değişti. Kimse bir iki parça nereden getirdiği belli olmayan insanlara yer vermeyeceğiz ki bu pazar günü iki kişi geldi aramıza almadık” şeklinde ifade etti.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti