Reklam
  • Reklam
İzmirliler Biva ile müzik ve dansa doyacak

İzmirliler Biva ile müzik ve dansa doyacak

BİVA A.Ş. sponsorluğunda, İzmir Dans Atölyesi’nin (İDA) organizasyonu ve Karşıyaka Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen, “BİVA 3. İDA KUPASI” dans yarışması iki gün boyunca sanatseverleri buluşturacak.

28 Nisan 2018 - 11:57 - Güncelleme: 28 Nisan 2018 - 12:51

28 Nisan Cumartesi ve 29 Nisan Pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek yarışma öncesi Biva Tower’ın Bayraklı’daki satış ofisinde mini bir dans şov düzenlendi. Yarışmanın tanıtımı için gerçekleştirilen etkinlikte, İDA dansçıları Defne Çinuçev ve Okan Tunçel renkli bir performans sergiledi. İzmir Dans Atölyesi’ni 2014 yılında kurduklarını belirten Kurucu Gürkan Görmez, Türkiye’de ve İzmir’de dansı sevdirmek ve yaygınlaşmasını sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Bu yıl 3’üncü kez İDA kupasını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını dile getiren Görmez, “Etkinlikte 10 ülkeden yaklaşık 500 sporcu yer alacak ve görsel bir şölen yaşanacak. Canlı müzik 11 kişilik Musicana Band canlı müzikleriyle keyifli bir ambiyans yaratacak. Dünya ve Türkiye sıralamalarındaki yerlerini yükseltmek amacıyla kıyasıya mücadele edecek sporcuları, 11 farklı ülkeden hakemler değerlendirecek. Etkinliğe tüm İzmir halkını bekliyoruz” diye konuştu.

MÜZİK VE DANS ŞÖLENİ

İzmir Dans Atölyesi (İDA) tarafından ulusal katılımla düzenlenen İDA Kupası, bu yıl ilk kez Dünya Dans Sporları Federasyonu’na bağlı uluslararası etkinlikle, muhteşem bir şölen sunacak. Yarışmada minikler, yıldızlar, gençler, yetişkinler ve büyükler kategorilerindeki sporcular, Latin ve standart dans stillerinde yarışacak. Gala Programı ise cumartesi ve pazar günleri 19.00’da başlayacak. Seyirciler, cumartesi Türkiye’nin en iyi sporcularını pazar günü ise dünya yıldızlarını izleme fırsatı bulacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti