Reklam
  • Reklam
İZMİRLİ GAGABULUT TUTUKLANDI

İZMİRLİ GAGABULUT TUTUKLANDI

İzmirli Bulut Altuğ, sosyal medyada ünlenmek için küçük çocuklara para verip cinsel içerikli videolar çekti. Gagabulut takma adlı Altuğ tutuklandı. Paylaştığı videolara ise erişim yasağı getirildi

16 Ekim 2018 - 10:29

İzmir'de sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, küçük yaştaki erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar suçu işlediği ifade edilen 'Gagabulut' takma isimli Bulut Altuğ ile videoyu çeken arkadaşı F.B gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Altuğ'un suçunu kabul ettiği, sosyal medya hesabına koyduğu görüntüleri video paylaşım siteleri aracılığıyla yayınlayarak para kazandığını söylediği öğrenildi. Tutuklanan Altuğ'un videolarına erişim yasağı getirildi.

PARA KARŞILIĞI

Video çekmek için İzmir Alsancak'a giden Bulut Altuğ, küçük yaştaki erkek çocuklarına Kordon'da birbirlerini öpmeleri ve elbiselerini çıkartmaları gibi para karşılığı tekliflerde bulunarak bu görüntüleri sosyal medya hesabında yayınladı.

ÜNLÜ OLMAK İÇİN YAPMIŞ

Altuğ, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Yeni Asır sosyal medya fenomeni ile ilgili ilginç bilgilere ulaştı. İfadesinde ünlü olmak için bu tür videolar yayınladığını belirten Altuğ'un aslen Van doğumlu ve 12 kardeş olduğu kaydedildi. 12 yaşındayken evden kaçıp önce Muğla Milas'ta köfteci dükkanında çalıştığı öğrenilen Altuğ'un daha sonra İzmir'e gelerek pazarcılık ve tezgahtarlık yaparak hayatını kazandığı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti