Reklam
  • Reklam
İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübünden Kadın doğum ve Çocuk...

İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübünden Kadın doğum ve Çocuk Hastanesi yararına defile

İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yararına önemli bir etkinliğe imza atıyor. Kardiyoloji bölümüne ihtiyaç olunan Ritim Holter Cihazı ve donanımı alımı için Ünlü manken Özge Ulusoy'unda katılacağı bir defile düzenlenecek.

26 Mart 2018 - 15:54

İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü Buca  Kadın Doğum ve Çocuk  Hastanesi yararına önemli bir etkinliğe imza atıyor. Kardiyoloji bölümüne ihtiyaç olunan Ritim Holter Cihazı ve donanımı alımı için Ünlü manken Özge Ulusoy'unda katılacağı bir defile düzenlenecek.

Başkan Dilek Süslüer ;

''İzmir Tarihi Kemeralti Lions Kulübü olarak 19 Nisan 2018 Perşembe Akşamı Balçova Kaya Convention Otelde yine İzmir'e yakışır Dilek Süslüer 2019 Kolleksiyonunun 'Flower Women '' teması ile bir defile organizasyon gercekleştiriyoruz''

Defileden elde edilecek gelir ile Buca Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi' nin Çocuk Kardiyoloji Bölümüne ''Ritim Holter cihazı ve donanımı alacağız.''

''Özge Ulusoy 'unda arasında bulunduğu  defilede İzmir ve İstanbul'dan birçok Ünlü Manken bu etkinliğe katılacaktır.Defile sonrası alkollü kokteyl prolonge ve canlı müzik ile gece devam edecektir. Böyle bir etkinliğe katılımınız bizleri mutlu edecektir. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti