Reklam
  • Reklam
İZMİR’İN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ

İZMİR'İN NEYE İHTİYACI OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ

İzmir AK Parti Milletvekili aday adayı Bilal Kırkpınar, Kanal İzmir TV’de Seçim Özel Programında Rıdvan Akgün’ün konuğu oldu. Gençlere ve gençliğe önem veren bir parti olduklarını vurgulayan Kırkpınar, güven ve istikrarın çok önemli olduğunu söyledi.

12 Mayıs 2018 - 14:50

İSTİKRARIN BOZULMAMASI GEREK

Çok zorlu yolları aşarak bugünlere geldiklerini belirten Kırkpınar, ‘’Rekorlar kırmış bir siyasi partiyiz. 17 yılda 12 seçimden zaferle ayrılmış bir partiyiz. Bunun dünyada eşi benzeri yok. Ancak bugünlere kolay gelmedik. Siyasi engelleri aştık. 17-25 Aralık’ı aştık. Hain darbe girişimini atlattık. Bunları hep milletimiz sayesinde aştık. Bazı Emperyal devletlar hesap yapıyor, bazı dış güçler istikrarın bozulmasını istiyor. Kaos ortamı yaratmak istiyor. Çünkü ülkemizin güçlü olmasını istemiyorlar’’ dedi.

DIŞ GÜÇLERİN OYUNU BOZULDU

Ülkede Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine siyaset yapıldığını vurgulayan Kırkpınar, ‘’Bir politikaları yok, projeleri yok. Aman şimdiki Cumhurbaşkanı gitsinde kim gelirse gelsin diyorlar, bu çok yanlış’’ dedi. Son 17 yılda ülkemizin çok geliştiğini dile getiren Kırkpınar, ‘’Dünya’da sesini duyuran, sözünü geçiren bir ülke haline geldik. Dış güçler bundan memnun değil. Onlar boyun eğen, her dediklerini yaptırdıkları, kontrol altında tuttukları bir ülke istiyorlar. Bu yüzden istikrarı bozmak istiyorlar. Seçim zamanında olmuş olsa ülkeyi kaosa sürüklemek isteyeceklerdi. Bunun için planları vardı.  Erken seçim onların tüm oyunlarını ve planlarını bozdu’’ dedi.

İZMİR ORTAK NOKTAMIZ

Sürekli İzmir’in nabzını tuttuğunu aktaran Kırkpınar, ‘’İzmir bizim ortak noktamız. Türkiye Cumhuriyeti bizim ortak noktamız. İzmir’in neye ihtiyacı olduğunu çok biliyoruz İzmir’in hakettiği hizmete ihtiyacı var’’ dedi.  Bugüne kadar İzmir’e iyi hizmet verilmediğini kaydeden Kırkpınar, ‘’İzmir’lilere algı operasyonu yapılıyor. Özgürlüğünüz kısıtlanacak. Yaşam anlayışınız değişecek diye. Bugüne kadar hangi ilde bunu yapmışız. Bu şekilde İzmir’lilere haksızlık yapıyorlar. İzmir’li bunun farkındadır’’ dedi.

LİYAKAD ÖNEMLİ

Liyakad çok önemli. Milletvekilliği görevine gelen insanların şahsi problemlerini aşmış tamamen millet bilinciyle hareket eden insanlar olması gerektiğini kaydeden Kırkpınar ‘’Teşkilatlarda çalışmış, sahada alın teri dökmüş, halkın içinden gelen kişiler burada önemli. Partimiz bu konuda çok tecrübeli ve çok çalışıyor’’ dedi.

KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

Mali ve bütçe disiplininden taviz vermeyen bir ülkeyiz. Bu ülkede zamanında oy uğruna 37 yaşındaki insanlar emekli yapıldı. Seçim meydanlarında araba anahtarları dağıtıldı. Bu tarz popülist eylemler yapıldı. Kendi memurunun maaşını ödeyemedği için İMF’den borç alanlar, hastanelerde rehin kalan insanların olduğu bir Türkiye vardı. Bugünler artık çok geride kaldı dedi. Atatürkçülük maskesi altına saklanıp siyaset yapılmasınında çok yanlış olduğunu vurgulayan Kırkpınar, ‘’Bu çok yanlış. Mustafa Kemal Atatürk bizim ortak değerimiz. O bağımsızlık ve kapitülasyonlardan asla taviz vermeyen bir liderdi. İMF’ye borcu olmayan bir ülke haline geldik. Eğer İMF’ye borcunuz yok ise gerçek Atatürkçülük budur’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti