Reklam
  • Reklam
İZMİR İÇİN UYARI GELDİ !

İZMİR İÇİN UYARI GELDİ !

Meteoroloji yeniden kar alarmı verdi. Yarından itibaren yeni bir soğuk hava dalgasının İstanbul başta olmak üzere yurdu etkisi altına alacağı açıklandı. Uzmanlar kar yağışı ile birlikte hava sıcaklıklarının da yeniden 0 dereceye kadar düşeceğini belirtti. Don tehlikesine karşı da vatandaşlar uyarıldı.

14 Ocak 2019 - 12:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çorum ve Amasya ile Ankara'nın kuzey ve doğu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğleden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde, gece saatlerinde İzmir'in güneyi, Aydın kıyıları, Muğla, Adana'nın doğusu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Akdeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. EGE

Çok bulutlu, öğleden sonra Kıyı Ege ve Denizli, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek olan yağışların; gece saatlerinde İzmir'in güney ilçeleri, Aydın kıyıları ve Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 5°C

Çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu

İZMİR °C, 10°C

Çok bulutlu, öğleden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 7°C

Çok bulutlu, öğleden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

UŞAK °C, 7°C

Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti