Reklam
  • Reklam
"İZMİR’ İ ŞAHLANDIRACAĞIZ"

"İZMİR' İ ŞAHLANDIRACAĞIZ"

AK Parti İzmir için hazır. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı adayları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir’i marka kent yapma sözü verdi. Zeybekci, “Elimiz çok kuvvetli. 30 adayımızla birlikte İzmir’i şahlandıracağız” dedi.

07 Ocak 2019 - 09:56

AK Parti'de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan İzmir ilçe adayları sevinçle karşılandı. AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci, aday isimleri, seçim sürecini ve İzmir'in durumunu değerlendirdi. 5'i MHP'den 30 ilçe belediye başkan adayı için "gönüller yapma yolculuğundaki yoldaşlarım" diyen Zeybekci, "Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun olarak MHP'li kardeşlerimizle birlikte, önce gönülleri ihya, sonra İzmir'imizi imar edeceğiz" diye konuştu. Zeybekci, İzmir'de hem AK Parti hem de MHP olarak kadın adayları öne çıkardıklarını kaydederek, "Önceliğimiz her zaman kadınlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu güzel şehirde biz de kadınlarla birlikte yürüyeceğiz" açıklamasını yaptı.

GÖNÜLLERİ YAPACAĞIZ

İzmir'in son yıllarda bahaneler ve mazeretlerle geri kaldığını vurgulayan ve bunun da ideolojik kılıflarla örtülmeye çalışıldığını söyleyen AK Partili Zeybekci, "Hedefimiz 31 Mart akşamına kadar gönülleri fethederek bütün bunlara son vermek ve İzmir'i zirveye taşımak. İzmir'de gönül seferberliğini başlatacağız. Biz yollar, köprüler, tüneller, metrolar, tramvaylar, körfez geçişi, parklar, bahçeler, spor salonları, stadyumlar, yeni kentler ve tesisleri yapmadan önce gönüller yapacağız. Aşkımızı, sevdamızı anlatırken aynı zamanda ayrıştıran değil birleştiren olacağız. Bugüne kadar vaat edip de yerine getirilmemiş hiçbir sözümüz yok. Çanakkale Köprüsü'nün Çandarlı-Aliağa üzerinden İzmir'e ulaşması, İzmir-İstanbul Otoyolu, Ankaraİzmir hızlı treni ve İzmir-Antalya Otoyolu ile aynı güzergahın hızlı tren projeleri yüzyılın projeleridir. 31 Mart'la birlikte İzmir'i dünya şehri yapma seferberliği başlatacağız" diye konuştu.

3 KONUDA SÖZ VERDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, açıklamasında İzmir'lilere 3 söz de verdi. Nihat Zeybekci, "Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdiğimizde canımız pahasına tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"31 MART'TA KORDON'DA ZEYBEK OYNAYACAĞIZ"

Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada önemle altını çizdiği "yaşam tarzına müdahale" konusunu da değerlendirdi. AK Parti olarak, kimsenin giyim-kuşamına ya da fikirlerine müdahale etmediklerini ve bundan sonra da etmeyeceklerini vurgulayan Zeybekci, "Biz İzmir'e İzmir'lilerin sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek için geliyoruz. Tek amacımız bugüne kadar hak ettiği yere ulaşamayan güzel İzmir'imizi geliştirmek ve kalkındırmak. 31 Mart'ta bütün İzmirlilerle birlikte yeni dönemi kutlayacağız. Hep birlikte Kordon'da zeybek oynayacağız. Hedefimiz hiçbir ayrım gözetmeden İzmir'lilerin gönüllerini kazanmak" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti