Reklam
  • Reklam
İZMİR’E YAĞIŞ GELİYOR

İZMİR'E YAĞIŞ GELİYOR

Eylül ayının gelmesiyle birlikte yağmurlar da başladı. Akşamları daha serin olan hava gündüzleri yurdun bir çok bölgesinde kendini sağanak yağışa bırakıyor.

10 Eylül 2018 - 09:55

Sıcak havalar kendini artık sağanak yağışa bıraktı. Ağustos ayının son günlerinde etkili olan bunaltıcı hava eylül ayıyla birlikte sağanak yağışa döndü. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre başta İstanbul olmak üzere yurdun birçok kentinde sağanak yağış etkili olacak. Pazartesi günü başlayacak olan sağanak yağışlar hafta bitimine kadar devam edecek.

SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçeceği tahmin ediliyor.

PERŞEMBE GÜNÜ İZMİR'DE YAĞIŞ..

İzmir haftaya parçalı bulutlu güneşli başlıyor. İzmir'de hava sıcaklıkları 29-30 derece cirarında olup Cuma günü 27 derecede olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü İzmir'de yağış görünmüyor. Perşembe günü başlayan yağışlar Cuma günü'de devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti