Reklam
  • Reklam
İZMİR’E ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI

İZMİR'E ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI

İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü kentte hızı karada 50-60 kilometre, denizlerde ise 80-90 kilometreye varan kuvvetli poyrazın, bugün ve yarın akşam saatlerine kadar fırtınaya dönüşeceği bildirilerek vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

26 Eylül 2018 - 15:54

Meterolojiden İzmir'e Şiddetli Fırtına Uyarısı,  İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü kentte hızı karada 50-60 kilometre, denizlerde ise 80-90 kilometreye varan kuvvetli poyrazın, bugün ve yarın akşam saatlerine kadar fırtınaya dönüşeceği bildirilerek vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Sorumlusu Rıza Seven, kuvvetli rüzgarın özellikle İzmir'in kuzey kesimi ile kıyılarında etkisini gösterdiğini belirterek şunları söyledi:

"Kuvvetli rüzgar yarın da devam edecek. Akşamüzeri kentin güneydoğusundan başlayarak yavaş yavaş etkisini kaydediyor. Yarın kuzey kesimlerinde ve kıyılarda etkisini sürdürecek. Hava sıcaklığının ise yarın artarak en yüksek 26 derece olarak bekliyoruz. Cuma ve Cumartesi günü de 26 derece olmasını bekliyoruz. Cumartesi ve Pazar günü de il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekliyoruz."

Fırtınaya karşı dikkatli olunması gerektiği noktasında uyarıda bulunan Seven, "Fırtına yarın akşama kadar devam edecek. Özellikle denizcilerin dikkatli ve tedbirli olmalarını öneriyoruz. Ayrıca çatı uçması ve levhaların devrilmesi gibi kazalara karşı da uyarıyoruz" ifadelerini kullandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek