Reklam
  • Reklam
İZMİR’E ÖRNEK BALIKESİR’İ SUNDULAR

İZMİR'E ÖRNEK BALIKESİR'İ SUNDULAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni örnek sundu.

19 Eylül 2018 - 16:05

Hamza Dağ, İzmir'e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni Örnek Gösterdi,  Dağ, İzmir'de sudan çok ciddi ücretler alındığını söylerken, Balıkesir'de köy yollarının bittiğini ve su da herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi.

Dağ, konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Balıkesir'i örnek gösterdi. Hamza Dağ, "Aslında buradan belkide İzmir'e de bir mesaj vermek gerekir. Zaman zaman şununla da karşılaşıyorum. Çünkü bizim Balıkesir'e sınırı olan ilçelerimiz var. Bergama ve Kınık ilçemiz var. Zaman zaman oralarda ki köylere gittiğimizde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin o sınır köylerine yaptığı hizmetlerde bizimkileri karşılaştırma noktaları oluyor. Suyla alakalı konuda özellikle. Suyun bütün köylerde sisteme girmesi, sisteme girerken ücret mevzusu çünkü bizden çok ciddi ücretler aldılar köylerden. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin orada ki yapmış olduğu değişimi hızlı bir şekilde sağlamış olması, o köylerde bize zaman zaman bu konuda Balıkesir'de daha farklı uygulama var. Köy yolları bitmiş vaziyette, suyla ilgili bir problem yok denildiğine şahit oluyoruz. Bu da aslında karşılaştırma açısından da önemli bir husus. Bunu da bizzat yaşayan birisiyim, buradan gittiğimde bunu bizzat gören birisiyim. İnşallah bizim bu farkındalığı, bu farklılığı bu vizyoner bakışı önümüzde ki süreçte de devam ettirmemiz gerekiyor. Devam ettirmek içinde seçimleri yeniden kazanmamız gerekiyor, bunun içinde hep birlikte çalışacağız" diyerek düşüncelerini belirtti

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek