Reklam
  • Reklam
İZMİR’DE YEĞENİ DAYISINI..

İZMİR'DE YEĞENİ DAYISINI..

İzmir'in Menderes ilçesinde bir şahıs evinde ölü olarak bulunurken, Jandarma Suç Araştırma Timi ekiplerinin yaptığı araştırmada şahsı, mal tartışması sonrası özel olarak hazırladığı sopa ile yeğeninin öldürdüğü olduğu ortaya çıktı.

04 Ağustos 2018 - 15:54

İzmir'in Menderes ilçesinde bir şahıs evinde ölü olarak bulunurken, JASAT ekiplerinin yaptığı araştırmada şahsı mal tartışması sonrası özel olarak hazırladığı sopa ile yeğeninin öldürdüğü olduğu ortaya çıktı.

BAŞINA SERT CİSİMLE VURULAN TALİHSİZ ADAM EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Olay, geçtiğimiz günlerde Menderes Yeniköy Mahallesi Bahçecik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alınan ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, H.T.D isimli şahsı evinde ölü olarak buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada, talihsiz adamın başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri cinayeti açığa çıkarmayı başardı.

YEĞENİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

H.T.D'nin yeğeni H.Ö. ve onun yakın arkadaşı S.Ç. teknik takibe alınırken, olay günü iki şahsın hayatını kaybeden vatandaşla birlikte oldukları belirlendi. Yeğen H.Ö. verdiği ifadede cinayeti itiraf etti.

MAL TARTIŞMASI ÇIKTI, 50 SANTİMLİK SOPA İLE ÖLDÜRDÜ

Olay günü birlikte alkol aldıklarını söyleyen H.Ö., maktulün boşandığı eşinden mal kaçırmak için yeğenine verdiği bir traktör, bir minibüs ve 150 bin TL'yi geri istemesinden sonra aralarında tartışma çıktığı, bunun üzerine de H.Ö.'nün özel olarak yaptırdığı 50 santimlik sopa ile dayısının kafasına vurarak öldürdüğü, arkadaşı S.Ç.'nin de ona yardım ettiği belirlendi. Yapılan işlemlerin ardından H.Ö. ve S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti