Reklam
  • Reklam
İZMİR’DE KÖTÜ ŞAKA

İZMİR'DE KÖTÜ ŞAKA

İzmir’de arkadaşıyla şakalaşırken çıkan omzundan 7 yılda 6 ameliyat olan evli ve bir çocuk babası Engin Yoldaş’ın, son operasyonda ayağı da tutmaz hale geldi. İşini ve evini kaybeden Yoldaş, yardım bekliyor

04 Eylül 2018 - 14:09

İzmir'in Konak ilçesinde oturan 38 yaşındaki Engin Yoldaş'ın arkadaşı ile şakalaşırken çıkan omzu hayatını kararttı. Yoldaş, 'Basit bir operasyonla hallolur dedikleri' omzundan 7 yılda 6 kez ameliyat oldu. Omzundan dolayı sağ kolu tutmayan ve yüzde 45 engelli kalan Yoldaş'ın, girdiği son ameliyat sonrası sağ bacağı da sakat kaldı.

AMELİYATTAN SONRA SAKAT KALDIM

Doktor Mehmet Hulusi Ö'nün son omuz ameliyatında kendisi ve ailesinden habersizce sağ kasık kısmından omzuna kemik nakli yaptığını iddia eden Yoldaş, "Sağ kasık kısmımdan sağ omzuma yapılan kemik nakli sonrası bacağım da tutmamaya başladı. Sakat kaldım, aksayarak yürüyorum. Resmen kolumu kurtarmak isterken bacağımdan oldum. İşsiz, parasız kalınca evim gitti. Şimdi de evliliğim tehlikede. Bir şaka tüm hayatıma mal oldu" dedi.

YIRTILMA TEŞHİSİ KONDU

Zafertepe mahallesinde yaşayan bir çocuk babası Engin Yoldaş'ın, 2010 yılında evde arkadaşı ile şakalaşırken düşme sonucu omzu çıktı.

Yoldaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan kontrol sonrası omuz kaslarında yırtılma teşhisi ile ameliyata alındı. Kendisine basit bir operasyonla eski sağlığına kavuşacağı söylendiğini iddia eden Yoldaş, sağ omzundan 7 yılda toplam 6 kez ameliyat oldu. Omzundaki ağrıların geçmediğini, aksine kolunun tutmamaya başladığını ifade eden Yoldaş, 2014 yılında ameliyatla sağ omzuna takılan protezin çürüdüğünün fark edilmesi üzerine son olarak 2017 yılı Mayıs ayında bir kez daha ameliyat masasına yattığını anlattı.

KEMİĞİN ÇÜRÜDÜĞÜ FARK EDİLDİ

Omzundaki kemiğin çürüdüğünü fark ederek ameliyat sırasında ne kendisinden ne de aile yakınlarından izin almadan ve herhangi bir kağıt imzalatmadan sağ kasık kısmından aldığı kemiği sağ omzuna naklettiğini iddia etti.Ameliyattan bir süre sonra kemik naklinin yapıldığı taraftaki sağ bacağında da güç kaybı meydana geldiğini vurgulayan Yoldaş, "Her ameliyata sağlığıma kavuşurum ümidi ile girdim ancak hep hüsrana uğradım. Bir süre sonra sağ bacağımda da güç kaybı başladı. Şimdi hem sağ kolum hem de sağ bacağım tutmuyor.

SİGORTA PRİMLERİM DE DOLMADI

Ameliyatlar nedeni ile sürekli sağlık raporu aldığını, bu nedenle hiçbir işyerinde düzenli çalışamadığı için hep işten çıkarıldığını ifade eden Yoldaş, "Düzenli bir işte çalışmayınca sigorta primlerim de dolmadı. O yüzden malulen emeklide olamadım. Şu an yine raporluyum ve bu nedenle maaş alamıyorum. Asıl mesleğim kaportacılık. Kolumdan dolayı uzun süre işsiz kaldım. Evimi kaybettim. Ev hanımı eşim Ceyda ve 2 yaşındaki kızım Elif Nur'la sağlık raporundan gelen parayla geçinmeye çalışıyoruz. Sigortalı gözüktüğüm için de engellilere yapılan yardımlardan faydalanamıyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti