Reklam
  • Reklam
İZMİR’ DE KAVGA KANLI BİTTİ !

İZMİR' DE KAVGA KANLI BİTTİ !

İzmir’de iki torbacının kavgası cinayetle sona erdi. S. A, müşteri kapma meselesi yüzünden tartıştığı B.T. tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü

15 Mayıs 2019 - 10:22

 

İzmir'de torbacılık yapan S.A'yı, müşteri kapma tartışması sonrasında torbacı arkadaşı B.T'nin (26), öldürdüğü ortaya çıktı. Olay geçtiğimiz Kasım ayında yaşandı. İzmir'in Konak ilçesi, Ballıkuyu otobüs duraklarında meydana gelen olayda B.T. torbacılık yaptığı iddia edilen S.A'yı kendi müşterisini kaptığı gerekçesiyle konuşmak için evinden alıp arabasıyla dışarı çıkardı.

DEHŞETİN BOYUTU ORTAYA ÇIKTI

Bir süre araçla gezen ve olay yerine gelen ikili arasında çıkan tartışmada B.T, S.A'yı iki ayağından silahla vurdu. Kanlar içinde kalan ve hastaneye kaldırılan S.A, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak İzmir 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Poliste ve savcılıkta şüpheli sıfatı ile ifade veren ve olay günü yaralı S.A'yı hastaneye taksiyle götürdüğü ortaya çıkan Ferhat Coştular'ın ifadesinde dehşetin boyutu ortaya çıktı.

'SEN BUNU HAK ETTİN'

Coştular, verdiği ifadede olay günü B.T. ile S.A'nın konuşmak için araçtan indiklerini gördüğünü söyledi. Coştular, B.T'nin beyaz renkli kabzası bulunan silahla arda arda 3-4 kez ateş ederek S.A'yı vurduğunu ve ardından da "Sen kahpesin, bunu hak ettin" diye bağırdığını duyduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken polis zanlı B.T'yi arama çalışmalarını sürdürüyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti