Reklam
  • Reklam
İZMİR’DE KANSER TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARA BAYRAM EĞLENCESİ

İZMİR'DE KANSER TEDAVİSİ GÖREN ÇOCUKLARA BAYRAM EĞLENCESİ

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası çocuklar için Ramazan Bayramı eğlencesi düzenlendi.

06 Haziran 2018 - 15:30

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) ile Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte pasta kesen çocuklara sürpriz bayram hediyeleri dağıtıldı. 

KİTVAK Başkan Yardımcısı Yıldızay Ateşdağlı, ramazan ayı ve bayramını hastanede geçirmek zorunda kalan herkese moral vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Onkoloji hastaları ve yakınlarının yararlanabileceği kalıcı eserleri bağışçı ve hayırseverlerin destekleriyle hayata geçirdiklerini ifade eden Ateşdağlı, bu süreçte hasta ve hasta yakınlarının motivasyonlarını da artırmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Ateşdağlı, "Bu yıl da maddi durumu uygun olmayan hasta ve hasta yakınlarının konuk evlerimizden ücretsiz yararlanabilmeleri için 'Askıda Oda' yılı ilan ettik. Ramazan ayı boyunca Askıda Oda uygulamamız için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bağışçı ve hayırseverlerimizin ilgisini bekliyoruz." dedi.

Hastanedeki Ramazan Bayramı eğlencesinde çocuklar oyunlara katıldı, hediyelerini açtı ve vakıf yetkilileriyle sohbet etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti