Reklam
  • Reklam
İZMİR’ DE İNTİHAR !

İZMİR' DE İNTİHAR !

Üniversite ikinci sınıf öğrencisi Egehan Akar, kendini ailesiyle birlikte yaşadığı dairenin balkonundan aşağıya attı. Beton zemine çakılarak ölen talihsiz genç, geride intiharına ilişkin herhangi bir not bırakmadı

15 Ocak 2019 - 10:26

İzmir'de özel bir üniversitenin mühendislik fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan Egehan Akar (23), henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendisini 5. kattan boşluğa bıraktı. Herhangi bir intihar notu bırakmayan Akar, sırlarıyla hayatını kaybederken ailesi sinir krizi geçirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Acı olay, Bornova 55 sokak 15 numarada bulunan apartmanın 5. katında yaşandı. Uşak doğumlu 23 yaşındaki Egehan Akar, ailesiyle oturdukları dairenin balkonundan kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Akar, olay yerinde can verdi.

Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatılırken, üniversite eğitimini sürdüren ve okul, arkadaş ve aile çevresinde iyiliği ve yardımları ile bilinen Akar'ın, ölümü tanıyan herkesi şok etti. Herhangi bir intihar notu ya da mektup bırakmayan Egehan Akar'ın intiharı ile geniş çapta soruşturma başlatılırken, maddi ve manevi herhangi bir sıkıntısının olmadığı belirtildi.

BİLGİSAYARI INCELENECEK

Egehan'ın​ ölüm nedenini araştıran polis, cep telefonu ve bilgisayar kayıtlarını incelemeye aldı. Ayrıca gencin sosyal çevresinde intiharı tetikleyen bir unsur olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti