Reklam
  • Reklam
İZMİR’ DE FECİ KAZA !

İZMİR' DE FECİ KAZA !

İzmir'in Torbalı ilçesinde, okul çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı ilkokul öğrencisi Hazal Kapan (8), yaralandı. Bacağı kırılan Hazal, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Kaza anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

15 Mayıs 2019 - 10:18

Kaza, saat 15.00 sıralarında ​Pancar Mahallesi'nde Menderes Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Muzaffer Hanım İlkokulu 3- B Sınıfı öğrencisi Hazal Kapan, ders bitiminde evine gitmek üzere yola çıktı. Okulun önündeki caddeden karşıya geçmeye çalışan Kapan'a, Pancar'dan Tekeli yönüne giden 35 GA 1032 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Hazal yola savrulurken, kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Acı içerisinde yerde kıvranan Hazal ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Hazal'ın kırılan bacağı alçıya alınıp, ameliyatı için İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Jandarma, kazanının ardından otomobil sürücüsünü gözaltına aldı.

Okul önü olmasına rağmen caddedeki araçların hızını azaltmadığını ileri süren baba Manaf Kapan, "Üstelik okul çıkışı bu kazanın yaşanması, böyle bir ihmalin olduğu anlamını da taşır. Bu bölgeye trafik ışığı şart. En azından okul giriş ve çıkış saatleri için önlem alınmalı. Biz bugün kazayı kırıklarla atlattık, ancak daha kötü sonuçlar doğabilirdi. Maalesef kızımın bacağı kırıldı. Ameliyata alınacak. Derslerinden ve sosyal çevresinden uzak kalacak" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...