Reklam
  • Reklam
İZMİR’ DE FECİ KAZA

İZMİR' DE FECİ KAZA

İzmir’de bir restoranda usta olarak çalışan Enver Tunç, otoyolda kasksız kullandığı motosikletiyle aşırı hız sebebiyle yaptığı kazada can verdi

25 Aralık 2018 - 11:20

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir işyerinde usta olarak çalışan 21 yaşındaki Enver Tunç'un motosikletle hız merakı sonu oldu. Çiğli'de otoyolda aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Enver Tunç, bariyerlere çarparak feci şekilde can verdi. Kaza sonrası yakınları büyük üzüntü duyarken, gencin kask takmadığı öğrenildi.

ASKERE GİDECEKTİ

Kaza geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 23.00 sıralarında Çiğli Çanakkale Otoyolu asfaltında yaşandı. Karşıyaka'da bir restoranda usta olarak çalışan ve önümüzdeki yıl içinde askere gitme hazırlığı yapan Enver Tunç, ailesinin ve tüm sevenlerinin ısrarlarına rağmen çok sevdiği motoru ile hız yapmaya devam etti.

Çanakkale Otoyolu'nda hız yapan Enver Tunç, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motordan yere düşen ve kask kullanmadığı ileri sürülen Tunç feci şekilde can verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti