Reklam
  • Reklam
İZMİR’DE DEHŞET

İZMİR'DE DEHŞET

İzmir'in Bayındır ilçesinde bir çiftlik evi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Evde çocukların da bulunduğu sırada yaşanan saldırının bir haraç çetesi tarafından yapıldığı iddialarında bulunuldu.

17 Eylül 2018 - 12:41

Saldırı, Çayiçi mevkinde Necati Güçtekin adlı vatandaşa ait çiftlik evinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yoldan eve doğru av tüfeğiyle 5 el ateş eden kişi ya da kişiler, daha sonra olay yerinden kaçtı. Kurşunlar park halindeki kamyonete ve prefabrik evin duvarına isabet etti. Evin içerisinde de kurşun izlerine rastlandı. Olay sırasında Necati Güçtekin'in eşi ve 3 torununun da evde bulunduğu öğrenildi. Saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

HARAÇ İDDİASI

Olayın ardından konuşan mağdur Necati Güçtekin, dikkat çekici iddialarda bulundu. Bazı şahısların yaklaşık 1 ay önce kendisinden 150 bin lira haraç istediğini iddia eden Güçtekin, bu parayı vermediği için 2 hafta önce park halindeki aracının lastiklerinin kesildiğini belirtti. Güçtekin, "Bayındır'da mafya yapılanması çabasında olan bu şahıslar, 17-18 yaşındaki gençleri kullanarak insanlardan haraç topluyorlar. Jandarmanın ve polisin bu haraç çetesini acilen çökertmesini bekliyoruz" dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek