Reklam
  • Reklam
İZMİR 15 TEMMUZ’DA KONAK MEYDANINA AKIN ETTİ

İZMİR 15 TEMMUZ'DA KONAK MEYDANINA AKIN ETTİ

İzmir’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Konak Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları ile sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tuttu.

16 Temmuz 2018 - 11:57

15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi Günü etkinleri İzmir’de de yoğun bir katılımla yapıldı. Etkinlikler kapsamında sabahın ilk ışıklarına kadar Konak Meydanında tutulan demokrasi nöbetine binlerce vatandaş katıldı. Meydan Türk bayrakları ile kırmızı beyaza büründü. Meydanda kurulan dev ekranlarda 15 Temmuz için hazırlanan belgeseller yayınlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin duvarına dev Türk bayrakları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi asıldı. Sahne önünde demokrasi nöbetine katılan engelli vatandaşlar için de özel bir alan ayrıldı. İlçe belediyeleri ve STK’lar alana kurdukları çadırlardan vatandaşlara su, çay ve yemek ikramında bulundu.

Mehteran Takımının sahneye çıkmasıyla coşku tavan yaparken, vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde İzmir’de tuttuğu demokrasi nöbeti sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek