Reklam
  • Reklam
İYİ PARTİ’NİN BAŞKANLIK DİVANI BELİRLENDİ

İYİ PARTİ'NİN BAŞKANLIK DİVANI BELİRLENDİ

İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Divana 6 yeni isim girdi.

16 Ağustos 2018 - 17:04

Partinin pazar günü yapılan 2. Olağanüstü Kurultayı'nda belirlenen  yeni Genel İdare Kurulu üyeleri, Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında parti  genel merkezinde toplandı. Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğüne getirilen Saltuk Buğra  Kavuncu, toplantının ardından yeni Başkanlık Divanı üyelerini açıkladı. Buna  göre, partinin Genel Sekreterliğini Cihan Paçacı, Genel Muhasipliğini Hayrettin  Nuhoğlu yapacak. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve sorumluluk alanları ise şöyle:

"Koray Aydın-Teşkilat İşleri, Hasan Seymen-Seçim İşleri, Hukuk ve  İnsan Hakları, Salim Ensarioğlu-Siyasi İşler, Ahmet Kamil Erozan-Uluslararası  İlişkiler ve Türk Dünyası, Şenol Bal-Araştırma ve Geliştirme, Müsavat  Dervişoğlu-Mahalli İdareler, Durmuş Yılmaz-Ekonomi, Ümit Özdağ-Strateji,  İletişim, Propaganda ve Tanıtım, Aytun Çıray-Basın Yayın ve Medya, Sibel  Yanıkömeroğlu-Sosyal Politikalar ve Kadın Politikaları, Ersagun Yücel-Sivil  Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler, Berna Sukas-Eğitim, Kültür ve Sanat."Saltuk Buğra Kavuncu ise parti sözcülüğünün yanı sıra Sanayi,  Teknoloji, Çevre, Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı  görevini de yerine getirecek.

6 YENİ İSİM

Partide Başkanlık Divanına 6 yeni isim girdi. Bu isimler arasında  Cihan Paçacı, Hasan Seymen, Salim Ensarioğlu, Ahmet Kamil Erozan, Durmuş Yılmaz  ve Sibel Yanıkömeroğlu yer aldı. Akşener, bir önceki Başkanlık Divanı'nda görev verdiği İsmail Koncuk,  Kazım Ataoğlu, Aydın Sezgin, Ayfer Yılmaz, Lütfü Türkkan ve Fatih Şeker'e ise  yeni dönemde görev vermedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı