Reklam
  • Reklam
"İTTİFAKLA ZAFERE ULAŞACAĞIZ!"

"İTTİFAKLA ZAFERE ULAŞACAĞIZ!"

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez Ödemiş'de ittifakla birlikte zafere ulaşacaklarını belirtti. Bezmez, partisince Belediye Nikah Salonunda düzenlenen toplantıya katılarak, seçim tarihine kadar planlı ve programlı bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

04 Şubat 2019 - 11:03

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, Ödemiş'de ittifakla birlikte zafere ulaşacaklarını belirtti. 

Bezmez, partisince Belediye Nikah Salonunda düzenlenen toplantıya katılarak, seçim tarihine kadar planlı ve programlı bir çalışma yürüteceklerini söyledi. 

Partililerden çalışmaları hassasiyetle yürütmelerini isteyen Bezmez, "Seçim sloganını biliyorsunuz, 'samimiyet,  tevazu ve gayret'  olacaktır. Dargınlıkları ve küskünlükleri bir tarafa bırakacağız. Ve önümüzdeki günlerde çalışma grupları oluşacak. İnşallah kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve siz değerli partililerimiz ve İttifak partisi MHP'li arkadaşlarımızla birlikte, seçimlerde hep birlikte 31 Mart gecesinde zafere ulaşacağız." dedi. 

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta ise demokrasi ve hukuk kuralları içerisinde seçimlerin yapılacağını aktararak, "İnşallah İzmir'de de seçimin kazanılmasıyla birlikte Konak meydanında, 31 Mart akşamında zeybek oynayarak seçim zaferini kutlayacağız." diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti