Reklam
  • Reklam
"İSTANBUL’ UN YÜKÜNÜ ALACAĞIZ"

"İSTANBUL' UN YÜKÜNÜ ALACAĞIZ"

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, ‘Şehir Tasavvuru ve Proje Tanıtım Toplantısı sonrası Balıkesir'e yeni bir vizyon ve çehre kazandıracak olan projelerini Haber7.com'a açıkladı.

13 Mart 2019 - 13:02

 

Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Balıkesir Kazanacak, Türkiye Kazanacak" sloganıyla 4 ana hedef, 10 strateji çerçevesinde 10 Yıldızlı Balıkesir" hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.

Yılmaz'ın açıklamalarından satırbaşları:

Balıkesir, İstanbul'un üç katı büyüklüğünde 960 köyü, 20 ilçesi ve 4 ayrı merkezi olan bir ilimiz. Bizim hayatımızda turizm, tarım, sanayileşme ve günlük hayatın gerektirdiği hizmet sektörünün her branşı var. Biz Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü hizmeti insanımıza götürmekle mükellefiz. Öncelikli olarak insanımızın bizden beklentisi istihdam ile  ilgili kaygılarını gidermemiz. Çünkü Balıkesir gençleri okuyan insanlar, Balıkesir'de yapılan işlerin büyük çoğunluğu da bedene dayanan işler. Bu yüzden beyaz yakalı sanayiyi buraya getirmeliyiz, hizmet sektörünün üst düzeylerini de aynı şekilde. Projelerimiz her kesime göre var. Bandırmayı üç ekonomik bölgeye böldük. Bu üç ekonomik bölge üzerinden hayatı rahatlatıcı yol çalışmalarımız, trafiği rahatlatıcı otopark çalışmalarımız, zamana yenilmiş ve artık şehrin yükünü kaldıramayan binalar üzerinde yenileme çalışmalarımız, kentsel restorasyonlarımız, yeşil alanlarımız... Bunlar belediyeciliğin yapılması gereken temel vizyon işler. Ama biz Balıkesir halkının, 1 milyon 260 bin insanın, aslında şehirde neler olduğunu görmesini, Balıkesirlinin Balıkesir'i tanıması ve bu sinerjiden Türkiye'ye bir sesin çıkmasını istiyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı