Reklam
  • Reklam
İSTANBUL KAR ALTINDA !

İSTANBUL KAR ALTINDA !

Meteoroloji'nin son hava durumu tahmininde İstanbul için karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar görülebileceği belirtildi. Günlük tahminler bölümündeki uyarıda hava sıcaklığının da 2 ila 4 derece azalacağı ifade edildi. İstanbul'da sıcaklığın düşmesiyle birlikte Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde kar yağışı etkili oluyor.

12 Aralık 2018 - 12:26

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'nin günlük tahminler duyurusunda ise İstanbul'da yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE KAR BAŞLADI

Sıcaklığın düşmesiyle birlikte kentin batı bölümlerinde kar yağışı başladı. Silivri, Çatalca ve Beylikdüzü'nde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışının bugün aralıklarla kendini göstermesi bekleniyor.

İSTANBULLULAR DİKKAT

'Meteorolojik görünüm' duyurunda şu ifadelere yer verildi:

Çok bulutlu, Trakya hariç bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı ve Kuzeybatı yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti