Reklam
  • Reklam
İMAMOĞLU: "İSTANBUL’ DA BÜYÜK MİTİNGİMİZİ 16 MİLYON...

İMAMOĞLU: "İSTANBUL' DA BÜYÜK MİTİNGİMİZİ 16 MİLYON İNSANLA YAPACAĞIZ"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. İmamoğlu, Cevatpaşa'da bulunan bir kahvehaneye girerek, çay içti. Kahvehanede konuşan İmamoglu, "Biz büyük mitingimizi 1 Nisan'da yapacağız 16 milyon insanla. Hiç kimse dışında kalmayacak hiçbir sayı ile de ölçülemeyecek" ifadelerini kullandı.

19 Mart 2019 - 15:26

İmamoğlu, “Rakibiniz İstanbul’da büyük mitingler düzenliyor. Siz de düzenleyecek misiniz?” sorusuna, “Aslında her şey o kadar iyi gidiyor ki. Her gün bir ilçedeyiz. Kendiliğinden insanlar geliyor ve on binlerce insanla buluşuyoruz zaten. Bu buluşmalar çok güzel, çok nitelikli, organik, içten, samimi. Biz, büyük mitingimizi 1 Nisan’da yapacağız. Hem de 16 milyon insanla. Hiç kimsenin erişemeyeceği sayıyla. Hiç kimse dışında kalmayacak, hiçbir sayıyla da ölçülemeyecek bir miting olacak.Biz, bütün İstanbul’u 1 Nisan’daki mitinge davet ediyoruz” yanıtını verdi.

“BU MİTİNGLERDEN NE ANLIYORLAR BİLMİYORUM”

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul mitingleriyle ilgili soruya da şu şekilde yanıtları verdi: “O mitingden ne anlıyorlar, bilmiyorum. İhtiyacı var herhalde. Hepiniz şahitsiniz. Bir yere ya arabamla ya da otobüsümle geliyorum. Orada beni bekleyen hemşehrilerime sesleniyorum. Bazen gelen kalabalığa inanın ben de şaşıyorum. Bir mahalle arasında yapıyoruz. Mahalle arasında 10 bin kişi niye olsun mesela diyorum kendi kendime. Bazıları için mitingin şöyle bir tanımı olabilir İstanbul için. İETT otobüsleriyle toplanan insanların bir araya geldiği toplantılara herhalde miting deniyor. Bizim, İETT otobüsleriyle gelen otobüsle gelen kalabalığımız yok. Nasıl geldiklerini de bilmiyorum. Samimi buluşmalar bu.”

“İNSAN CUMHURBAŞKANINDAN TARAFSIZLIK BEKLİYOR”

Cumhurbaşkanı keşke bizim toplantılarımıza da katılsa diyen İmamoğlu, “Cumhurbaşkanı keşke her adaya eşit gözle bakabilse. Keşke her adayı dinlese. PartiliCumhurbaşkanı hala zihinleri oturmadı, garip bir durum yani. Cumhurbaşkanı’ndan insan tarafsızlık bekliyor. Şu anda, insanlığın Türkiye’de dinleyebileceği bir ses yok. Ortak ses yok. Niye birisi ortak ses olmasın. İşte Cumhurbaşkanlığı bana öyle geliyor. Muhtarlık, belediye başkanlığı bana öyle bir imaj veriyor. Onun için benim mitingim 16 milyonla olacak 1 Nisan’da” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı