Reklam
  • Reklam
IF Wedding Fashion İzmir’e özel barış gelinliği

IF Wedding Fashion İzmir'e özel barış gelinliği

Moda tasarımcısı Jeyan Gedik, IF Wedding Fashion İzmir'de sergilenmek üzere 81 ülkenin bayrağı ile barış güvercinlerinin yer aldığı gelinlik hazırladı.

13 Ocak 2018 - 09:16

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde 16-19 Ocak 2018 tarihlerinde 12. kez düzenlenecek.

Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir'de "Trend Area" bölümü de oluşturulacak. 17 tasarımcının katıldığı Trend Area'da IF Wedding Fashion İzmir Fuarı'na özel tasarımlar yer alacak, ayrıca seminerler de gerçekleştirilecek.

 3. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı'nın kapanış defilesini "Whisper of The Aegean Goddess" (Ege Tanrıçalarının Fısıltısı) adlı koleksiyonuyla 2009 yılında yapan Jeyan Gedik de özel tasarımlarıyla Trend Area'da olacak.

Moda tasarımcısı Jeyan Gedik, bu yıl da üzerinde barışı temsil eden güvercinlerin yer aldığı, 81 ülkenin bayraklarının bulunduğu özel bir gelinlikle fuarda yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gedik, şunları kaydetti: "Bu gelinliği tasarlarken katılımcı ülkelerin bayraklarını taşımak istedim. Daha sonra dünyadaki sorunlar, savaşlar, savaşlarda çocukların ölmesi derken bayrakları bölgelere göre ayırmaya başladım. Daha önce de bir tasarım yapmıştım. Yine barış ve savaş temalıydı. Bu kez barış güvercinleri kullanmak istedim. Kuşların gagalarına Ortadoğu'da sorunlu olan İsrail, Filistin'in bayraklarını koydum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti