Reklam
  • Reklam
HİLMİ GÜLER’ DEN 552 PROJE !

HİLMİ GÜLER' DEN 552 PROJE !

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projelerini açıkladı. Ordu'yu 19 ilçesiyle ele alan ve toplam 552 adet projenin tanıtıldığı lansman, binlerce kişinin katılımıyla yapıldı.

18 Mart 2019 - 13:36

Durugöl Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen proje tanıtım lansmanında büyüklüküçüklü 552 adet proje açıklayan Güler, çoğunlukla ekonomik ve sosyal gelişimi ele alan, turizm, ulaşım, kültür, sanat ve insana yönelik projeleri tanıttı.

“Hilmi Güler Ordu için ideal bir belediye başkanıdır”

Proje tanıtım lansmanında bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Orduluları Hilmi Güler’i desteklemeye çağırdı. Kurtulmuş, yaptığı konuşmada şu görüşleri ifade etti:

“Bizim insanlarımızın öz sözü birdir. Riyakarlara, sahtekarlara bu çatının altında yer yoktu ve olmayacaktır. Bizim insanlarımızın hepsi arı gibi olmak ve bal yapmak durumundadır. Bu da siyasetin ahlak kısmıdır. İddiamız, irademiz var, ahlakımız da olursa, inşallah bu milletin önünde duracak hiçbir güç yoktur. Hilmi Güler de bu özellikleri kendi şahsında birleştirmiş olgun bir siyasetçidir. Yani belediyeciliği de bilir. Bakan olarak çalışmış ve hizmetler yapmıştır. Orduluları sever ve Ordu için ideal bir Belediye Başkanıdır. Onun için bütün gücünüzle desteklemeniz gerekmektedir. Yeni dönemde Ordu’da yeni bir sayfa açıyoruz. Sevgi ve saygıyı bu şehirde hakim kılarak çok güçlü bir şehir inşa edeceğiz. İnşallah güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti