Reklam
  • Reklam
"HEDEFİM AVRUPA’DA OYNAMAK"

"HEDEFİM AVRUPA'DA OYNAMAK"

Altınordulu kaleci Erhan Erentürk: "Altınordu'da gelişimimi iyi bir noktaya taşıdıktan sonra Avrupa'da forma giymeyi hedefliyorum"

20 Temmuz 2018 - 12:41

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun Karşıyaka'dan transfer ettiği kaleci Erhan Erentürk, "Altınordu'da gelişimimi iyi bir noktaya taşıdıktan sonra Avrupa'da forma giymeyi hedefliyorum." ifadesini kullandı. 

Erhan Erentürk, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, İtalyan kaleci Gianliugi Buffon'u her yönüyle örnek aldığını, onun videolarını izleyerek büyüdüğünü belirtti.

Kendisini geliştirmek için Buffon'un yanı sıra Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı da takip ettiğini, iki kalecinin de en iyi yönlerini incelediğini aktaran Erhan, şunları kaydetti:

"Bir kaleci, en verimli çağını 25'li yaşlardan sonra yakalıyor. Önümde uzun bir kariyer var. Altınordu'da gelişimimi iyi bir noktaya taşıdıktan sonra Avrupa'da forma giymeyi hedefliyorum. Benden sonra 1 numaralı formayı giyeceklere ise örnek alabilecekleri bir kariyer bırakmak istiyorum. Altınordu, bir kaleci için en doğru tercih. 2012'den bu yana kaleyi koruyan Ramazan Evren Üstündağ, Tolgahan Acar ve Berke Özer bunun iyi örnekleri. Erce Kardeşler ise bana göre geçen sezon Spor Toto 1. Lig'in en iyi oyuncusu olacak performans sergiledi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti