Reklam
  • Reklam
HAVADA DEHŞET !

HAVADA DEHŞET !

Önceki akşam Ankara- Bodrum seferini gerçekleştiren ve hava şartları nedeniyle Bodrum'a inemeyen Anadolu Jet'e ait uçağın yolcuları korku dolu saatler yaşandı. Defalarca türbülansa giren, havada bir saat tur atan ve yakıtı bitmek üzereyken Antalya'ya zorunlu iniş yapan uçağa tekrar binmek istemeyen 21 yolcu, kendi imkanlarıyla karayolundan Muğla'ya ulaştı

10 Nisan 2019 - 10:09

"TEKRAR DENEYECEĞİZ"

Saat 19.55'te Ankara'dan hareket eden ve 21.20'de Milas Bodrum Havalanı'nda olması gereken TK 71554D sayılı Ankara-Bodrum uçağı, havada türbülansa yakalandı ve Milas Bodrum Havaalanı'na inemedi.

Uçak, elverişsiz hava koşullarından dolayı önce İzmir'e, ardından da Dalaman'a yönlendirildi.

Buralara da inemeyen uçak, havada tam bir saat tur attı. Pilot bir süre sonra yakıtın bitmek üzere olduğunu söyleyerek uçağı 22.20'de Antalya'ya indirdi. Pilot burada, "Tekrar Bodrum'a inmeyi deneyeceğiz. Meteorolojinin daha önceden öngöremediği bir hava durumu var. Bodrum'a inemezsek tekrar Ankara'ya döneceğiz" dedi. Bunun üzerine 21 yolcu Antalya'da uçaktan indi. Antalya'dan havalanan uçak, yolcularını saat 00.56'da Milas Bodrum Havaalanı'na indi.

"UÇAK BİR ARA TAMAMEN YAN YATTI"

Uçağın havadayken bir ara tamamen yan yattığını söyleyen ve Antalya'da uçaktan inen yolculardan Canan Baykız, "Kabus gibi bir geceydi. Zaten çok korkmuştuk.

Pilot tekrar Ankara'ya dönebileceğini söyleyince daha da korktuk" dedi. Baykız, 21 yolcunun uçaktan inerek karayoluyla Muğla ve Bodrum'a ulaştığını söyledi. Antalya'da inen yolcular, "Konaklama başta olmak üzere maddi yönden mağdur olduk, şikayetçiyiz" dedi. yolcular hem bilet paralarının hem diğer masraflarının karşılanmasını istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti