Reklam
  • Reklam
"HAKKIYLA, HUKUKUYLA, ADALETİYLE Mİ HİZMET EDİYORSUN?"

"HAKKIYLA, HUKUKUYLA, ADALETİYLE Mİ HİZMET EDİYORSUN?"

Kılıçdaroğlu, millete saygı duyduklarını, vatandaşın sorgulama hakkının önündeki tüm engelleri kaldırmak istediklerini aktardı.

12 Mart 2019 - 16:34

İzmir Büyükşehir Belediyesinin metronun kilometresini 50 milyon liraya, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 100 milyon liraya, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ise 150 milyon liraya yaptığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Nasıl oluyor bu? Yer altında bir metro, makine aynı makine, mühendisler, işçiler aşağı yukarı aynı. Aldıkları paralar üç aşağı beş yukarı aynı. Nasıl oluyor da bire üç veya yüzde 100 veya yüzde 150 daha pahalı yapıyor diğer belediyeler? Hakkıyla, hukukuyla, adaletiyle mi hizmet ediyorsun? Yoksa birilerini zengin etmek için mi mücadele ediyorsun?" diye sordu.

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Cumhuriyet, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir." sözünü anımsatan Kılıçdaroğlu, "Bu bağlamda verilen her hizmet, bir Cumhuriyet hizmetidir, insana, kadın erkek eşitliğine saygı duymaktır. Demokrasinin güçlenmesi, beraber huzur içinde yaşamaktır aynı zamanda." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti