İzmir İş Dünyası "İZİD" Özel Can Hastanesi ile el sıkıştı...

İzmir İş Dünyası Derneği Çiğli’de yeni açılan ve kısa sürede başarılı çalışmalar imza atan Can Sağlık Grubu ile bir araya geldi… "İZİD" Başkanı Feyyaz Sungur ve dernek üyeleri ile Can Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Keskiner, hastane yönetimi ile birlikte ziyaret ettiği İzmir İş Dünyası Derneği ile protokol imzaladı…


İzmir İş Dünyası

 

İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, Derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Derneğimizin kuruluş amacı KAMU-STK işbirliği ile devletin sunduğu bir çok destek ve kredilerin kullanılmasını yaygınlaştırmak, İş dünyasının esnafımızın ve bu sayede toplumun ekonomik durumunun yükseltilmesini sağlamaktır. Diğer STK’ ların kurumsal kapasitelerini geliştirmesine ve kapasitelerini arttırmasına katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeleri gerçekleştirmekteyiz.

Bu amaçla yola çıkarak Vizyonumuz Kamu STK işbirliği ile Girişimcilik kültürünün yayılmasını sağlayarak, Ulusal ve Uluslar arası verilen desteklerin kullanımını arttırmak ekonomik ve kültürel zenginliğimizi yükseltmek yol gösterici ve destekleyici görevlerde bulunmaktır. Bu bizim ana hedef noktamızdır.

Sahip olduğumuz nitelikli ve girişimci insan kaynağımızın bilgi, beceri ve tecrübesinden istifade ederek beraberce çalışıp onlara yol göstererek yardımcı olmak bu sayede insanlarımızın ekonomik ve kültürel standartlarının yükselmesini sağlamak öncelikli görevlerimizdir. Başlıca çalışma konularımız :

İş adamları ve esnafla mülki ve idari amirler arasında oluşabilecek sorunların çözümlenmesine katkıda bulunmak

Eğitim ve Proje hizmetlerinin iyileştirilmesini ve verimliliklerinin arttırılmasını sağlamak

Kırsal ve kentsel alanlarında dengeli ve sürdürülebilir kalkınmanın sağlanabilmesi için projeler üretmek

Esnafımızın alışverişlerini arttırmaya yönelik projeler üretmek

Çocuk emeğinin istismarını önlemek ve çocuk işçiliğinin ortadan kaldırılmasını sağlamak

Kadınlarımızın aile ve toplumda sosyal statülerinin güçlendirilmesi ve girişimciliklerini destekleyerek, iş dünyasındaki etkinliklerini arttırmak

İzmir ve bölgesinin turizm potansiyelinin arttırılması için gerekli yol gösterici ve koordinasyon sağlayıcı projeler üreterek insanlarımızın bu işlerde daha başarılı olmalarını sağlamak

İzmir’den bir meşale ile yola çıkıp İzmir iş dünyasının dünyaya açılmasını destekleyip onunla birlikte yürüyerek İzmir’imizin öncü bir sivil toplum kuruluşu olmak istiyoruz.

Çok yakında Foça Şubemizi açıyoruz amacımız İzmir’in 30 ilçesinde örgütlenmektir ifadesinde bulundu…

*********************

Can Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Keskiner, “İZİD” üyelerine hitaben yaptığı konuşmada "Güvenilir olmak, sevgi ve saygıyla yaklaşım, tıbbi ve toplumsal etik değerlere bağlı kalmak, çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, bilim ve teknolojideki yenilikleri çok yakından izleyen bir anlayışla çalışmak asla taviz vermeyeceğimiz temel değerlerimizdir" dedi.

Op.Dr. Muzaffer Keskiner,  konuşmasında özellikle sağlık turizmini ön planda tuttu..

İzmir Özel Can Hastanesi'ni kurtuluşun şehri, güzel İzmir'imize kazandırmış olmanın gurur ve coşkusunu sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluyuz. 'Bir sağlık merkezi değil sağlığın yeni merkezi' olarak İzmir Özel Can Hastanesi 6 ameliyathanesi, 38'i yeni doğan ve erişkin yoğun bakım olmak üzere başlangıçta 75 ilerleyen dönemde 150 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla bölgenin önemli sağlık sorunlarına çözüm odağı olmak üzere çalışmalarına başlamıştır."

 

Op.Dr. Muzaffer Keskiner, hastanede, başlangıçta Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon,Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya kliniklerinde 2'si profesör olmak üzere alanlarında uzmanlarla çalışmalara başladıklarını da ifade etti.

Toplam 29 birim ile 400’e yakın çalışanıyla Türkiye ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz açıklamasında bulundu…