2 Türk kızının katil zanlısının Türkiye'ye kaçtığını iddia edildi

Ukrayna'nın Harkov kentinde üniversite öğrenimi gören Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'nin öldürülmesine dair polis geniş çaplı araştırmasını sürdürürken Ukrayna basını zanlı Hüsnü Can K.'nın, 2 Ocak'ta Türkiye'ye kaçtığını açıkladı.


 2 Türk kızının katil zanlısının Türkiye'ye kaçtığını iddia edildi

Ukrayna'da, Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi'nden haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirmiş; kızların kaldıkları Harkov'daki Valentinovskaya Caddesi üzerindeki bulunan apartman dairesine giden polis ekipleri, kızların cansız bedenleri ile karşılaşmıştı. Yapılan incelemede öğrencilerin bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilmişti.

"ESKİ TÜRK ERKEK ARKADAŞTAN ŞÜPHELENİLİYOR"

DHA'da yer alan habere göre, Ukrayna basını hayatını kaybeden genç kızlardan birinin eski erkek arkadaşı Hüsnü Can K. ile Harkov'da bir alışveriş merkezinde tartışırken görüldüğünü yazdı. Ukrayna basını, yerel kaynaklarına dayandırdıkları haberde, genç kızın Türk olan eski erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiğini daha önce ailesine söylediğini; olayın zanlısı olduğundan şüphelenilen Hüsnü Can K.'nın ise 2 Ocak'ta Türkiye'ye döndüğünü iddia etti.