YILBAŞI GECESİ SAHTE İÇKİDEN...

Bayrampaşa'da yılbaşı gecesi alkol alan Özbekistan uyruklu iki kişi hayatını kaybetti. Ölüm nedenlerini araştıran polis, iki arkadaşın sahte içkiden zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.


YILBAŞI GECESİ SAHTE İÇKİDEN...

Olay yılbaşı gecesi Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Vardar Sokak’taki 5 katlı binanın birinci katında yaşandı. Yılbaşı kutlaması için 3 pet şişe içinde içki alarak evlerine gelen Özbekistan uyruklu Sharofiddin Khaydarov (40) ile Bakhodır Khudoybediev’in (44) birlikte yılbaşı yemeği yedi. Yemek yiyen 2 arkadaş, daha sonra içki içmeye başladı. Bir süre sonra içtikleri içkiden zehirlenen iki arkadaş, evde fenalaştı.

Bir süre sonra aynı evde yaşayan Ganican Hudayverdiyev eve geldiğinde iki arkadaşının hareketsiz yerde yattığını görmesi üzerine hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerde Sharofiddin Khaydarov ve Bakhodır Khudoybediev’in hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLÜM NEDENLERİ ARAŞTIRILIYOR

Evde yapılan incelemelerde içinde alkollü içki olduğu belirlenen 3 pet şişeye incelenmek üzere el konuldu. Sahte olduğu değerlendirilen içki satıcısına ulaşmak için polis ekipleri çalışma başlattı. Cansız bedenleri adli tıp kurumuna kaldırılan Özbekistanlıların ölüm sebebinin yapılan incelemeler sonucu netleşeceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki arkadaşın sahte içkiden zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.