GÜRBÜZ BAL, ÇİĞLİ İÇİN ÇOK İDDİALI BİR ADAY ADAYI

İzmir metropol de CHP hangi ilçeye hangi aday adayını başkan adayı olarak gösterecek sorusunun cevabı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Gece gündüz demeden İzmir'in tüm ilçelerinde tüm etkinliklerde fotoğraf karelerine yansıyan, halkın içinde halkın sesi ve halkın adamı olan partisine büyük emek veren partililerden birisi olan Gürbüz Bal, Çiğli Belediye Başkanlığı için ilçe teşkilatına birlikte gittiği CHP'lilerle birlikte müracaatını tamamladı...


GÜRBÜZ BAL, ÇİĞLİ İÇİN ÇOK İDDİALI BİR ADAY ADAYI

İzmir metropol de CHP hangi ilçeye hangi aday adayını başkan adayı olarak gösterecek sorusunun cevabı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Gece gündüz demeden İzmir'in tüm ilçelerinde tüm etkinliklerde fotoğraf karelerine yansıyan, halkın içinde halkın sesi ve halkın adamı olan partisine büyük emek veren partililerden  birisi olan Gürbüz Bal, Çiğli Belediye Başkanlığı için ilçe teşkilatına birlikte gittiği CHP'lilerle  birlikte müracaatını tamamladı...


Cumhuriyet Halk Partisinde kamu görevlilerinin dışında Belediye başkan aday adayı ve meclis üyelikleri için müracaatların 19 Ekim Cuma günü dolmadan Gürbüz Bal, Çiğli ilçe teşkilatı binasında partililerle birlikte resmi olarak Çiğli belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

 CHP Çiğli Belediye Başkanlığı Aday adayı Gürbüz BAL yaptığı açıklamada 

"Çiğli’ye faydalı olmanın ve hizmet sunmanın zamanı geldiği için adayım. İlkeli ve şeffaf bir yönetim için adayım."

"Katılımcı ve çoğulcu bir anlayışla, işçinin, esnafın, emeklinin, yoksulun, yalnızın yanında olmak için adayım.   Adayım çünkü birikim ile ve 29 yıl bu partiye hizmetimle, geçmişime güvenerek, birikimime güvenerek adayım. bu partiye adayım adayım çünkü partili, partisiz ailemin tüm çiğlinin gurur kaynağı olmak istiyorum .Size her şeklilde layık olmak için adayım.

Çağdaş yenilikçi bir belediye anlayışı  için buradayım. Buradaki amacımız ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan sürdürülebilir hizmet sunan bir belediye anlayışının temellerini atmak yerelde demokrasinin işlemesi için gerekli ortamı yaratan bir yerel yönetim  anlayışı ile hizmet vermek istiyoruz.

Değerlerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Bizim değerlerimiz demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, eşitlik ve şeffaflık adına yola çıkıyoruz. 

Açıklamalarda bulunan Gürbüz Bal CHP'liler ve vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.