KAYIP 13. KAVİM


KAYIP 13. KAVİM

     Son günlerde ülke ve dünya gündeminde oldukça önemli yer tutan bir konu var. Bu konunun baş kahramanı olan gizemli bir adam var, adı Rahip Brunson.

     Peki ama kimdir bu rahip? Amerika’dan gelmiş 20 yıldır Türkiye de yaşıyor ve ülke gündeminde kalmayı başarıyor. Ayrıca Amerika bu rahip için açıktan açığa Türkiye devletini tehdit ediyor.

     Aslında bu rahibi bu kadar ünlü yada önemli yapan şey, bu adamın kim olduğu değil, üstlenmiş olduğu görevidir. Bu sebeple merak konusu olan bu rahibin kim olduğuna bakalım.

 

     Rahip Brunson ABD vatandaşı evanjelist bir din adamıdır. Evanjelist olmasından da anlaşılacağı gibi Yahudilikten Hristiyanlığa geçmiş, çok katı din anlayışı olan ve mehdinin gelişini hızlandırmak için beklenen büyük savaşın (Armagedon) çıkması için çalışan radikal bir tarikattır.

     Bu tarikatın Tevrat’tan alınmış öğretilerinden birisi kayıp 13, kavimdir. Bu 13. Kavim, bir adı İSRAİL olan Hz. Yakup’un 13 çocuğu arasında tek kız olan DİNA dan gelen soydur. Bu kavmin kimler olduğu konusunda bir çok iddia vardır ve evanjelistlerin arasında bu kavmin Kürtler olduğuna dair iddialar oldukça güçlüdür.

     Bu vesile ile Ortadoğu da Kürtlerin yaşadığı bir çok coğrafyada evanjelist rahipler yerleşik hayata geçerek Kürtlerin Hristiyanlaşması için çaba göstermektedir.

     Rahip Brunson da aynı yukarıda anlattığım gibi bir vazife ile yaklaşık 20 yıldır Türkiye de görev yapan Evanjelist bir rahiptir.

     Brunson’un Türkiye de yapmak istediklerini yapabilmesi için, illegal tüm eylemlerin içinde rahatça bulunacağı, ve bu rahatlığı da ülkemizde cirit atan CİA ajanları tarafından sağlanacağını bilmekteydi. Bu rahatlık da ona görevini yaparken destek alabileceği herkese kolaylıkla temas edebilmesini sağlıyordu.

     Ülkede terör örgütleri arasında organik bağ olduğunu ve ayrıca terör örgütlerinin ülkenin bölünmesi küçülmesi için çaba sarf ettiğini de düşünürsek, Brunsonun teröristler ile işbirliği yaptığımı da rahatlıkça görürüz.

     Lakin hesap edemedikleri bir şey vardı ki o da Fetö teröristlerinin itirafçı ve ihbarcı olabilecekleriydi. Ayrıca ABD vatandaşlarının dünya üzerinde dokunulmaz oldukları güveni de bu rahibin elini kolunu sallayarak görevini yürütmeye devam etmesini sağlıyordu. Yapılan ihbarlar ve elde edilen deliller Rahip Brunson’u tutuklamaya yetti ve arttı bile.

     Dünyada bankacılık ve Borsa nın mucidi olarak tanınan Levantenlerin de Evanjelist olduğunu düşünürsek, Brunson için Amerikanın neden bu kadar Türkiye’nin üstüne geldiklerini anlamak pek de zor olmaz. Ayrıca Trump’ın da defalarca sırtını evanjelistlere dayadığını beyan etmesi de bu konuda neden bu kadar hassas olduğunu anlamaya yeterlidir. Vesselam…