FENERBAHÇE - ALTINORDU MAÇINDAN SONRA...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: "Benfica maçından önce transfer yapabiliriz. Bazı oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" - Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: "Amacımız Fenerbahçe'ye karşı kendi oyun karakterimizi yansıtmaktı. Bölüm bölüm bunu gerçekleştirebildik. Bizim için güzel bir hazırlık maçı oldu"


FENERBAHÇE - ALTINORDU MAÇINDAN SONRA...

Hazılık maçında Altınorduyla İzmir'de karşılaşan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Phillip Cocu, "Benfica maçından önce transfer yapabiliriz. Bazı oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Karşılama sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Cocu, Altınordu maçında çok sayıda genç oyuncuya ilk 11'de şans verdiğini söyledi.

Gençlerin sahada olmalarının çok önemli olduğunu vurgulayan Cocu, "Sezon başında ağır antrenmanlar yapıyoruz, bu süreçte onların süre alması önemli. Genel anlamda maçta iyi bir performans ortaya koyduk. Rakibin geriden oyun kurma tarzını da beğendiğimi söyleyebilirim. Bu konuda onlardan bir şeyler öğrenebiliriz. Bulduğumuz fırsatları gole çeviremedik. Baskımız ve sahaya yansıttığımız enerji iyiydi. Bu da beni mutlu etti." diye konuştu. 

Gazetecilerin Benfica ile ilgili sorularını da yanıtlayan Cocu, Benfica maçı hazırlıklarının devam ettiğini, maç günü geldiğinde maça hazır olacaklarını aktardı. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew'in oynayabilecek durumda olduğunu dile getiren Cocu, "Ayew, sezon öncesini eski takımıyla gayet iyi geçirdi. Ofansif ve tecrübeli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Takıma dahil olmasından dolayı mutluyum. Benfica maçından önce transfer yapabiliriz. Bazı oyuncularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Transfer konusunda çok çalıştığımızı söyleyebilirim. Takım için doğru tercihleri yapmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. 

- Altınordu Cephesi 

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise maç esnasında sakatlanan Ali Mert Aydın'ın kırık ve çıkık şüphesi olduğunu ifade etti. 

Fenerbahçe'ye karşı oynamanın önemine vurgu yapan Eroğlu, "Amacımız Fenerbahçe'ye karşı kendi oyun karakterimizi yansıtmaktı. Bölüm bölüm bunu gerçekleştirebildik. Bizim için güzel bir hazırlık maçı oldu." diye konuştu.