DOKTORLAR ALERJİ DEDİ AMA SONUCU ÇOK DAHA FARKLI ÇIKTI!


DOKTORLAR ALERJİ DEDİ AMA SONUCU ÇOK DAHA FARKLI ÇIKTI!

İngiltere'de yaşayan bir adam, 2016 yılında hastaneye gittiğinde doktoru ona alerji olduğunu söylemişti.Yoğun şikâyetlerle hastaneye fiden Aaron Winstanley'in doktoru, polenlere karşı alerjisi olduğunu söyleyerek antibiyotik, steorit ve alerji ilaçları verdi. Durumunun bundan daha karmaşık olduğunu düşünüyordu ama doktoruna inandı.

Birkaç ay sonra, Aaron'un bir gözü görmemeye başladı. Tekrar doktora giden Aaron'da kanser tespit edildi. Yakalandığı kanser, nadir bir yumuşak doku kanseriydi. Kanser, ileri safhaları bile gelmişti. Bir yıl boyunca kemoterapi gördü. İyileştiğini düşünerek zili çalarak hastaneden ayrıldı. Mutlu anılar yaratmayı kafaya takmıştı. Tüm bu süreçte yanında olan kız arkadaşı Saraya ile evlendi.

Aaron ve Saraya'nın hastaneden uzak geçirdikleri mutlu günleri sadece 2 ay sürebildi

Verdiği bir röportajda Aaron, "İnanılmaz bir destekçi olan karım Saraya ile sadece birkaç ay daha geçirmek istiyorum.Benim hayatım için çok fazla savaşıyor ve bana her gün ilham veriyor.İlk zamanlarda ondan yardım istemeye çekinmiştim ama durum yaşa ya da öl haline geline egonuzu bırakıp yardım istiyorsunuz.İşte o zaman ne kadar çok kişinin yardım eli uzattığına inanamıyorsunuz." dedi.

Eşi Saraya ise, "Bir arkadaşımız aracılıyla sosyal medyada kampanya başlattık. Bunlardan anlayan arkadaşımız, Aaron'un kendi hikayesini anlattığı bir video hazırladı.

Aaron'un tamamen iyileşmek için bir şansı var. Yüzde yüze yakın çözüm veren bağışıklık güçlendirici yeni bir tedavi yöntemi bulunuyor. Ancak, tedavi İngiltere'de yok ve Aaron'un iyileşmek için Almanya'ya gitmesi gerek. Bunu sağlamak için bir bağış fonu açtılar. Aaron'un iyileşmek için 300,00'ne ihtiyacı var. Şu an da 120,000'ne ulaşan kampanyanın daha çok yolu var. Fakat Aaron'un o kadar vakti olmayabilir.