SİYASET BİR HİZMET YARIŞIDIR, KİM DAHA İYİ HİZMET VERİRSE O GELMELİ

BU BASKIN BİR SEÇİM Şu anda sıkıştırılmış bir takvimdeyiz. Bu bir baskın seçimdir. İzmir'de 28 milletvekili adayımız var. Her ilçede bir milletvekili adayımız var. Halkın sorunlarını dinliyoruz. Halkımızın en büyük sorunu ekonomi ve işsizlik. Onun dışında vatandaş huzurun kalmadığını belirtiyor. Kutuplaşmış ortamdan rahatsız. Artık bu gergin ortamın son bulması gerekiyor. Halk en çok bunu istiyor.


SİYASET BİR HİZMET YARIŞIDIR, KİM DAHA İYİ HİZMET VERİRSE O GELMELİ

 


 

MERAL AKŞENER 2.TURA KALACAKTIR

Burada iki partinin ortak olarak verdiği vaatler var. En önemli olan şey parlamenter sisteme yeni düzenlemeler ile geri dönmek. İnsanların aklında hiçbir kuşku kalmasın. İki parti nasıl bir yol izleyecek bunu konuştular. Şu anda Muharrem İnce ile Meral Akşener'in oyları kafa kafaya. Ben Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in 2. tura kalacağına inanıyorum.

 

EN İYİ LİSTE İYİ PARTİDE

İzmir hiçbir partinin kalesi değildir. İzmir insanı durumu ve olayları çok iyi analiz eder. CHP'nin kalesi ifadesini çok doğru bulmuyorum. İzmir'de merkez sağ seçmeni daha fazladır. Geçtiğimiz 16 yılda AK Parti'ye oy atmayan merkez sağ seçmeni CHP'ye oy atıyor. Biz burada boşluğu dolduracağız. Şu anda liste dışında kalmış adaylarımız bile bizlere telefon açıp Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kazanması için göreve hazırız dediler. Bu çok ama çok önemli. Şu anda listelere baktığımız zaman iyi liste İYİ Partinin listesidir. Parti içi eğitim verdik.  Seçime en hazır parti biziz.Şu anda görev alan arkadaşlarımızın yarısı daha önce hiçbir siyasi partide görev almamış kişiler. Bu vekil adaylarımız kararsız seçmene dokunabilecek adaylarımız. Diğer yarısı da önceden farklı siyasi partilerde görev almış tecrübeli arkadaşlar. Şu anda baktığımızda halkımız birçok milletvekili adayını tanımıyor. Bunu nedeni tek adam rejiminden dolayı. Biz bunu yıkacağız.

 

BU BİR HİZMET YARIŞIDIR

Halkımız üslubu bozuk dilden artık sıkıldı. Bunu eleştiren dilden de sıkıldı. Genel Başkanımız üslubu biraz daha yumuşattı diye düşünüyorum. Kutuplaşmadan ve bu gergin ortamdan artık uzaklaşmamız gerekiyor. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Kim daha iyi hizmet veriyorsa o gelmelidir.

 

YAPILABİLİR VAATLER VERİLMELİ

Burada ayakları yere basan vaatler verilmedir diye düşünüyorum. Popülist yaklaşımlardan uzak durulmalıdır. Burada bizim dediğimiz yaklaşık 8 milyon vatandaşın 4,5 milyarlık borcunun silinmesi yapılabilir son derece olumlu bir projedir. Hele ki Suriyeli vatandaşlara harcanan paraları duydukça bu son derece gerçekçi bir projedir.

 

İYİ PARTİ TÜRKİYE'YE İYİ GELDİ

İYİ Parti Türkiye'ye çok iyi geldi. Bizim verdiğimiz vaatleri AK Parti seçimden önce yapıp yetiştirmeye çalışıyor. Biz AK Parti'ye de iyi geldik. Kadınlarımız burada çok önemli. Genel Başkanımız tülbent açılımı yaptı. Her evde garanti 1 oyumuzun olduğunu düşünüyorum.