Reklam
  • Reklam
GÖZTEPE LİONS’TAN MERT FIRAT’A ’’MELVİN JONES DOSTU...

GÖZTEPE LİONS'TAN MERT FIRAT'A ''MELVİN JONES DOSTU ÖDÜLÜ''

İzmir Lions Kulübü, Uluslararası Lions Kulübü Vakfı'nın en büyük ödülün olan ''Melvin Jones Dostu'' ödülünü sosyal yardım projelerinden dolayı Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi ünvanına sahip olan oyuncu Mert Fırat'a verdi.

18 Haziran 2018 - 20:07

LCIF'ın ( Uluslararası Lions Kulübü Vakfı ) bağışlarıyla Lions'un en büyük ödülü olan ''Melvin Jones Dostu'' ödülü, İzmir Göztepe Lions Kulübü tarafından ünlü sanatçı Mert Fırat'a verildi. Oyuncu olmasının yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren ve birleşmiş milletler iyi niyet elçisi ünvanına sahip olan Mert Fırat, Türkiye'nin 68 ayrı noktasında kurmuş olduğu bir hizmet ağı ile ''İhtiyaç Haritası'' adlı bir yardımlaşma kampanyası başlatarak, sosyal farkındalık konusunda başarılı çalışmalarda yer almıştır.

İzmir Ticaret Odası'nın toplantı salonunda gerçekleşen davete İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, 118R Lions Federasyon Başkanı Genel Yönetmen Ln. Hayri Tuna Yükselen, Eski Genel Yönetmenlerden Yusuf Erkan, Seçilmiş Genel Yönetmen Adayı Esengül Erkan, Lions Kulüp Başkanları, Komite Başkanları, Bölge Başkanları, Kesin başkanları, Lionlar ve birçok konuk katıldı.

İzmir Göztepe Lions Kulübü Başkanı Ln. Nesrin Sezer yaptığı konuşmanın ardından Mahmut Özgener'i konuşma yapması için sahneye davet etti. Mahmut Özgener Lions'un yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve destek verdiğini belirterek Lionsu bu çalışmalarından dolayı kutladı. Mert Fırat'a da esprili bir şekilde takılan Özgener '' Bir daha böyle toplantı yaptığınızda lütfen öğlen arasına denk gelsin. Şu anda yukarıda çalışacak kız kalmadı'' dedi. Özgener Fırat'ı yaptıkalarından dolayı tebrik etti.

Mert Fırat ödül almadan önce yaptığı konuşmada şunları söyledi. ''İhtiyaç Haritası beni sizler ile buluşturan bir proje. Çok küçük yaşlardan itibaren sivil toplum örgütlerinde yer aldım. Biz İhtiyaç Haritası'nı ilk kurduğumuzda bize en büyük desteği Lionslar ve Rotary'ler verdi. 350'ye yakın Sivil Toplum Kuruluşu bizim ile birlikte. Şu anda 81 ile yayılmış durumdayız. Bize verdikleri destekleri ve bu ödül için Lions'a teşekkür ediyorum'' dedi.  

 

Ünlü sanatçı Mert Fırat'a, LCIF'e 1,000$ ya da ona yakın miktarda katkıda bulunan ya da adlarına başkaları tarafından bağışta bulunulan bireylere verilen bir ödül olan ''Melvin Jones Ödülü'nü'' İzmir Göztepe Lions Kulübü Başkanı Ln. Nesrin Sezer verdi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek