Reklam
  • Reklam
Göz Göz’den 3 Bomba!

Göz Göz'den 3 Bomba!

Sarı kırmızılılar gelecek sezona,bomba transferlerle girmek istiyor

21 Mart 2018 - 13:08

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de zirve mücadelesi verecek olan Göztepe kadrosunu Alex Song, Yassin Ayoub ve Mohamed Diame  gibi yıldız isimlerle güçlendirmeyi planlıyor.

Süper Lig'de Avrupa Kupaları'nı hedefleyen, gelecek sezon için yapılanmaya da başlayan Göztepe'nin transfer listesi de belirlendi. Sarı-kırmızılı yönetim, orta alana yapacağı takviye için alternatiflerini belirledi. Göz-Göz, İngiliz Premier Lig ekibi Newcastle United'tan Mohamed Diame'nin yanı sıra iki aday daha transfer çemberine alındı. Sarı-kırmızılılar devre arasında isteyip alamadığı Rubin Kazan'dan Alex Song ve Hollanda ekibi Utrech'ten Faslı Yassin Ayoub'u da listesine ekledi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-kırmızılı yönetim, Newcastle United'ın Senegalli yıldızı Diame'yi transfer listesinin ilk sırasına yerleştirirken Alex Song ve Yassin için de temaslara başladı. Rusya ekibi Rubin Kazan tarafından kulüp bulması için serbest bırakılan Kamerunlu Alex Song ile bir dönem Türkiye'den Antalyaspor'un yanı sıra İngiliz ekibi Arsenal'de ilgisi vardı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Kamerunlu orta sahanın bonservisi için Rus kulübü temaslara geçerken futbolcunun da nabzını tuttu. Utrecht'te başarılı bir sezon geçiren Yassin Ayoub ile de ön görüşmelere başlandı.

SCARİONE SONUNDA

Göztepe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Arjantinli orta saha Oscar Scarione son haftalarda sahada yer bulmaya başladı. Uzun süredir yedek kulübesine mahkum olan futbolcu son 3 maçta 49 dakika sahada kalmayı başardı. Teknik direktör Tuna, son oynanan Alanya maçında Scarione'yi son 30 dakikada oyuna dahil etti.

YILDIZLAR GERİ DÖNÜYOR

İkinci yarıda yaşanılan sakatlık ve cezalar nedeniyle bir türlü ideal kadroyu bulamayan Göztepe'de yıldızlar oyuncular takıma geri dönüyor.

Alanya maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyen Selçuk ve Poko'nun yanı sıra hafif sakatlığı bulunan stoper Kadu da lige verilen 1 haftalık arada tamamen iyileşmesi bekleniyor. Kasımpaşa maçında ilk onbirdeki yerini geri alacağı kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti