Reklam
  • Reklam
GENÇLERİN EMLAK SEKTÖRÜNE İLGİSİ BÜYÜK

GENÇLERİN EMLAK SEKTÖRÜNE İLGİSİ BÜYÜK

KOSGEB girişimcilik kurslarını tamamlayan genç girişimci Gözde Zorba, AG İnşaat Gayrimenkul Şirketi’nin açılışını yaptı. Açılışa Karşıyaka ve Çiğli’de faaliyet gösteren inşaat şirketleri , emlak firmaları , iş adamları sektör temsilcileri ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

19 Mart 2018 - 18:29 - Güncelleme: 20 Mart 2018 - 10:51

KOSGEB girişimcilik kurslarını tamamlayan genç girişimci Gözde Zorba AG İnşaat Gayrimenkul Şirketi’nin açılışını yaptı. Açılışa Karşıyaka ve Çiğli’de faaliyet gösteren inşaat şirketleri , emlak firmaları , iş adamları sektör temsilcileri ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Katılımcılar arasında KOSGEB kurslarını düzenleyen Bostanlı Esnaf ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) Başkanı Ali Akdaş, Yönetim kurulu üyesi Akban İnşaat sahibi Ahmet Akyüz ve bazı Yön. Kurulu üyeleri, İzmir Emlak Kulübü Başkanı ve Kanal İzmir TV imtiyaz sahibi Rıdvan Akgün’ün yanı sıra bir çok  iş adamları ve yakınları da hazır bulundu.

AG İnşaat sahibi Gözde Zorba:

“Emlak sektöründe art arda gelen projeler satış pazarlama sektöründe yaşanan boşluğu ortaya çıkarıyor. Özellikle inşaat sektöründe çağın gerektirdiği gibi pazarlama yöntemlerini ortaya koyamayan 1 masa 1 telefonla hala emlakçılık yapmaya çalışanlara cevap olarak  çağdaş, bilimsel bilgi ve teknoloji ön plana alınarak gerekli eğitim ve formasyonu tamamlayıp bu sektöre adım atılması gerektiğinin altını önemle çizmek istiyorum.”

“AG İnşaat olarak Çiğli, Balatçık, Ulukent, Harmandalı, Koyundere ve Menemen’e kadar olan bölgede kaliteli hizmetler sunacağımıza ve bölgenin Emlak Satış organizasyonu eksiğini tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti