Reklam
  • Reklam
Gaziemir’e kadın eli değecek

Gaziemir’e kadın eli değecek

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve yönetiminin tebriğini kabul eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Kadınlarımızın hayattaki rolü çok önemli. Kadın eli değecek anlayışıyla belediye meclisinde ve belediye yönetiminde kadınlarımıza öncelik verdim” dedi

14 Mayıs 2019 - 10:10

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret etti, başarılar diledi. CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ile yönetiminin de katıldığı ziyarette, Belediye Başkanı Halil Arda seçimin kazanılmasında kadınların büyük emeğinin olduğunu dile getirdi, kadınlara teşekkür etti. Başkan Halil Arda, “İki ay boyunca kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ve tüm örgütümüz çok çalıştı. Örgütümüzün emeği ve özverisiyle tarihi bir oyla seçimi kazandık. Rekor oy alacağımızı inanıyordum ama rehavete kapılmadık, kapı kapı gezerek seçimleri kazandık” dedi.

Arda: ‘İzmir Türkiye’ye umut oldu’
CHP’nin belediye seçimlerinde kazandığı başarıda İzmir’in çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Biz İzmir olarak Türkiye’ye umut olduk. Bizim böyle bir misyonumuz var. Bu enerjiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz, umudu daha da çoğaltacağız. İyi işler yaparak, iyi projeler hayata geçirerek, insanlarımızın hayatlarına dokunarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerel iktidardan genel iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

Kadınlara pozitif ayrımcılık
Kadınların hayattaki rolünün çok önemli olduğuna inandığını dile getiren Başkan Halil Arda, “Kadın eli değecek diyerek yola çıktık ve belediye meclisinde kadınlara ağırlık verdik. Belediyede yaptığım atamalarda da kadınlara öncelik veriyorum. Özel Kalem, Temizlik İşleri, Sosyal Yardım İşleri ve Mali Hizmet Müdürlüklerinde kadın müdürlerimize görev verdim” dedi.
Hayata geçireceği projelerde de kadınlara öncelik vereceğinin altını çizen Başkan Arda sözlerini şöyle sürdürdü: “Avrupa Birliği projeleriyle ilgili önemli çalışmalarımız olacak. AB fonlarından yararlanarak kaynak yaratacağız. Bu kaynaklar sayesinde başta kadınlarımız olmak üzere çocuklarımız, gençlerimiz ve engelli vatandaşlarımız için projeler hayata geçireceğiz.”

‘Arda’nın başarılı olacağına inanıyorum’
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı kutlayan, başarılar dileyen CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı “Kadın kolları, gençlik kolları başta olmak üzere tüm örgütümüz güzel bir seçim çalışması yürüttü ve çok güzel sonuçlar aldık. Belediye başkanlığı görevinizde size başarılar diliyorum. Bu görevi başarıyla yürüteceğinize inanıyorum.  Bizim belediyelerimizin tarihi bir sorumluluğu var, başarılı olmaları çok önemli. Eğer yerel yönetimlerde başarılı olursak genel yönetimde de iktidar olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti