Reklam
  • Reklam
FUTBOL HAKEMLERİ BAYRAKLI’DA BULUŞTU

FUTBOL HAKEMLERİ BAYRAKLI’DA BULUŞTU

Bayraklı Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Halil Erdoğan Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvada sadece hakem ve gözlemciler futbol oynarken maçları kadın hakemler yönetiyor. Etkinliğe katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Türk sporunun gerçek kahramanları sizlersiniz" diyerek, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

09 Mayıs 2018 - 12:17

Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı futbol turnuvasına İzmir’in ve Türkiye’nin ilk hakem eğitmeni olarak bilinen Halil Erdoğan’ın ismi verildi. 16 takımın katıldığı turnuvada süper lig hakemleri Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Kıyasıya mücadeleler renkli görüntülere sahne olurken, bugüne kadar yeşil sahalarda futbolculara düdük çalan profesyonel hakemler düzenlenen turnuvada meslektaşlarıyla bu kez futbolcu olarak karşı karşıya geldi. 20 Mayıs'a kadar Şehit Ümit Boz Tesisleri’nde toplam 32 maçın oynanacağı Halil Erdoğan Futbol turnuvasına; MHK üyesi, FIFA eski hakemi Erol Ersoy, FIFA Hakemi Halis Özkahya, FIFA hakemi Alper Ulusoy, Süper lig Hakemi Hakan Ceylan, Süper lig Hakemi Kutluhan Bilgiç ve hakem gözlemcileri katıldı.

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN KARABAĞ'DAN

Etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Spor camiasından gelen bir kardeşiniz olarak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Türk sporunun gerçek kahramanları amatör spor yöneticileri, saha komiserleri, hakemleri ve sporcularıdır. Gerçek kahramanlar sizlersiniz. Çünkü adı üstünde amatör profesyonelce yıllarca yapılan bir iş değil, gönül işidir. Herkesin gönlüne yüreğine sağlık. Özellikle hakemlere. Hakemlerin işi zor" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek