Reklam
  • Reklam
FOÇALI ÇOCUKLAR BALONCUKLARA BAYILDI...

FOÇALI ÇOCUKLAR BALONCUKLARA BAYILDI...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen interaktif baloncuk gösterisi çocuklardan büyük ilgi gördü. Gösteri boyunca salondan hayret nidaları ve alkışlar eksik olmadı.

24 Nisan 2019 - 08:52 - Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 09:29

Dünyada "Hubble Bubble Show” olarak bilinen gösterinin kreatörlüğünü (Avrasya Sirki kurucusu) Servet Yalçın üstlenirken, sahne şovlarını Ahmet Altın gerçekleştirdi. Foça Belediyesinin destekleriyle sahnelenen gösteri için 4 ayrı seans düzenlenerek ilçedeki yüzlerce çocuğun izlemesine olanak sağlandı. Ahmet Altın illüzyonu andıran sahnelerde sabun köpüğünden oluşturduğıu balonlarla adeta ““On Yüz Milyon Baloncuk” deyimini gerçek yaptı. Oluşturduğu bazı dev baloncuklara çocukların  ellerini sokması, bir tarafından girip diğer tarafından çıkması gibi bölümlerle gösterisini interaktif olarak sürdürdü.

 "Hubble Bubble Show”un dünyada ilk kez 15 yıl önce Viyana’da “sanatsal bir form olarak” gösteri dünyasına katıldığını, birçok dünya başkentinde yüzbinlerce çocuğa ulaştığını belirten kreatör Servet Yalçın, uluslararası patentinde ( Avrasya Sirki) kendilerine ait olduğunu söyledi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...