Reklam
  • Reklam
"FIRAT’IN DOĞUSU FİTNENİN BOYNUDUR!"

"FIRAT'IN DOĞUSU FİTNENİN BOYNUDUR!"

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli şunları kaydetti:"İhanetin, suçun, ihanetin özgürlüğü olmaz. Milli idarenin demokratik seçimiyle geçişin otoriterlik olarak tasviri cehalettir. "

08 Ocak 2019 - 11:01

Bahçeli şunları kaydetti;

“Güvenlik duvarı yıkılıp bekamız yok olduktan sonra neyin özgürlüğünden bahsedeceğiz. Sövene dilsiz vurana elsiz kalmayacaktır. Basın özgürlüğünü milletin şifresi olarak görüp önüne gelenleri kırıp dökenleri hoş karşılamamız mümkün değildir. Manevi mahreme saldırmak bir nevi eşkıyalıktır. Özgürlük tıpkı demokrasi gibi birilerinin tekeline girdi, gerçek anlamından koptu. Bize onursuz özgürlük dersi verenlerin, durum konum hatırlatması yapanların kuyumuzu kazmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Günümüzün şartlarında vatandaşlarımızın ruhsal olarak da problemlerinin olduğunu görüyoruz. Ruh sağlığı yasasına ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Şu işe bakar mısınız G.Antep’te geçen hafta iki aile arasında çıkan çatışmada 17 kişi yaralanmıştır. Ceren Damar’in akademisyen öldürülmesi geçen hafta bizi üzmüştür. Son dönemlerde artan sosyal şiddet bizi kaygılandırmaktadır. Bize öyle geliyor ki gizli ve gizemli evler devrededir. 2018’de suç ve şiddetin envai çeşidine şahitlik edilmişti. 31 Aralık gecesi Taksim’de yılbaşı kutlamalar sırasında bir grubun Suriye bayrağı açması infial yaratmıştır. Konu önemlidir. Milletimizin sinir uçları ile oynanmaktadır. Casusların kindar kışkırtmalarına önem gösterilmelidir. 1 Nisan sabahı için hazırlık yapıyorlar.

Kandil’dekiler Kürt kökenli vatandaşlarımıza saldırıldığını öne sürerek fitneyi alevlendirmişlerdir. 31 Mart öncesi huzurumuzu kaçırmak istiyorlar. Kim Türkiye’nin tarihsel yürüyüşünü kesmek istiyorsa onunla hesabımız bu dünyada kesilecektir. Herkes ayağını denk alsın. Aksini iddia edenlerin canı ile zoru vardır.

Türk vatanı varlığını koruyacaktır. Aziz şehitlerimizin emanetleri zayi olmayacaktır. Millet dedik zilleti tepeledik, yeni aynı başarıyı göstereceğiz. Türk milleti haksızlığa gelemez.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı