Reklam
  • Reklam
ESTER BULUT’TAN SAYGI SEVGİ VE GÖZYAŞI İLE 9. YIL

ESTER BULUT'TAN SAYGI SEVGİ VE GÖZYAŞI İLE 9. YIL

Çiğli Belediyesinin efsane başkanı Ensari Bulut’un ölümünün 9. Yıl dönümünde kabri başında bir anma töreni düzenlendi… Törende Ester Bulut'un ailesi ve sevenleri, Siyasi Partilerin temsilcileri, Aday Adayları, STK 'lar, Çiğli halkı ve daha bir çok katılımcı hazır bulundu...

14 Kasım 2018 - 13:37 - Güncelleme: 14 Kasım 2018 - 14:41

Törende bir konuşma yapan Bulut, "Değerli eşimin çok değerli dostları ve arkadaşları"

Yaşamını Cumhuriyetin kazanımlarına, değerlerine, demokrasiye, yurt ve ulus sevgisine aşılayan devrimci değerli eşim Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut’un aramızdan ayrılışının 9. yılında saygı sevgi ve özlemle anıyoruz.

“9 yıldır unutmadan anma etkinliğine gelen anılarını yaşatan sizler hiç bir zaman onu yalnız bırakmayacaksınız. Bu üzüntülü günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için cok teşekkür ediyorum. Çiğli’de verdiği hizmetler asla unutulmayacaktır. Sevenleri dostları ve yakınları olarak her daim onu yaşatmaya devam edeceğiz birçok insanın hayatında yeri ve önemi olan devrimci başkanın aramızdan ayrılışının dokuzuncu yılında anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Kendisini kaybetmekten dolayı üzüntümün ilk günkü gibi taze olduğunu bilmenizi isterim kendisini anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor devri daim olsun ışılar içinde uyusun.

Anma etkinliğine Ester Bulut ve ailesi, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Yılmaz, Çiğli CHP İlçe Başkanı Mert Özcan ve Yönetim Kurulu, Çiğli MHP İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çiğli Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Çiğli Tügva Başkanı Fehmi Parhan ve Yönetimi, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, CHP Konak Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldız, Buca HDP İlçe Başkanı, CHP Urla Eski İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, CHP Eski İl Başkanı Ali Engin, CHP İl Başkan Yrd Adnan Alabay ve Sedredil Coşkuner, Çiğli Eski Meclis üyesi Mikail Polat, Çiğli’den Kemal Yıldız ve Ester Bulut’u seven dostları katılım sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı