Reklam
  • Reklam
EROĞLU “HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ VERDİK”

EROĞLU “HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ VERDİK”

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Mahalle mahalle çat kapı ziyaretlerine devam ediyor.

18 Mart 2019 - 14:38

Alanında uzman kişiler tarafından günler süren yoğun bir çalışmayla hazırlanan projelerini anlatan Eroğlu, “Hemşehrilerimizin ilk önce ihtiyaçlarını göz önüne aldık, sonra beklenti ve isteklerini dinledik. Sivil Toplum Kuruluşları ve Konak ilçemizin önde gelenleri ile bir araya geldik. Tüm bunları bir havuzda topladık. Uzmanlarla oturup projelerimizi son haline getirdik. Ne 1 Eksik Ne 1 Fazla dedik ve herkese ‘Eşit Hizmet’ sözü verdik” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, güne 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümünde Kadifekale Hava Şehitliği’nde İzmir Valiliği tarafından düzenlenen resmi törene katılarak başladı. Şehit mezarlarına karanfil bırakan Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında “Mukaddes Vatanımızın Asil bekçileri; Şehitlerimiz… Sizlerin emaneti olan bu topraklarda Ay Yıldızlı Al Bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak ve sizler için dualar hiç eksik olmayacak. 18 Mart Deniz Zaferimiz Kutlu olsun” diye söyledi.

Şimdi geleceğe huzurla yürüme zamanı

Eroğlu, erken saatlerde başlayan programına Yeni Doğan, Küçük Ada, Güney Mahallelerindedevam etti. Genç yaşlı, çoluk çocuk herkesle bir araya gelen Eroğlu, “Geçmiş için çok şey söylemeye, tekrar tekrar dönüp bakmaya gerek yok. Değiştiremeyeceğiniz bir geçmiş geride dururken, biçimlendirip sahip olabileceğimiz bir gelecek bizi bekliyor. Artık geçmişi geride bırakıp geleceğe yürüme vakti. Bunu yaparken de hepimiz bugüne kadar olanı ve olmayanı değerlendirebiliriz. Yapılanları da yapılmayanları da süzebiliriz. Kadınımız da, evladımız da, büyüklerimiz de, küçüklerimiz de hizmet bekliyor. Biz kendimize olan güvenimizle ve insan odaklı projelerimizle yola çıktık ve hazırız. Sizleri de bu hizmet yolculuğunda geleceğinize kendinize ve kentinize oy vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Marka projelerimiz hazır

Projelerin konusunda uzman geniş bir ekip tarafından hazırlandığına dikkat çeken Eroğlu, şöyle konuştu; “Ekiplerimiz önce Konak’ın her bölgesinde sıkıntıları yerinde görüp tespit yaptı. Aynı anda Sivil Toplum Kuruluşları ve ilçenin kanaat önderleri ile de bir araya geldik. Tüm bunları bir araya getirip ana sorunları belirledik. 10 ana başlık halinde projelerimizi hazırladık. Kampanyamızın ismi “Ne 1 Eksik Ne 1 Fazla”. Yani ikiye bölünmüş Konak’ta aşağıda kalan mahallelerde de yukarı da kalan mahallelerde de aynı parke taşı döşenecek. Herkes eşit hizmet görecek.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti