Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN, TRUMP İLE GÖRÜŞTÜ

ERDOĞAN, TRUMP İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Görüşmenin ardından Erdoğan ve Trump'tan açıklamalar geldi.

24 Aralık 2018 - 10:15

 

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştüğünü açıkladı. Görüşmede DEAŞ, Suriye ve ABD askerlerinin Suriye’den çekilmesi konularının görüşüldüğü öğrenildi.

Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Trump, “Erdoğan ile uzun ve verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. DEAŞ’ı, Suriye'deki ortak eylemlerimizi ve ABD askerlerinin Suriye'den çekilme sürecini konuştuk. Uzun yılların ardından eve dönüyoruz. Aynı zamanda yoğun bir biçimde ticaret konularını da konuştuk" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Erdoğan, Trump'la ticari ilişkilerden Suriye'deki gelişmelere birçok konuda eşgüdümü artırmada mutabık kalınan telefon görüşmesi yaptığını bildirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ABD Başkanı Trump ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Erdoğan, görüşme ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

"Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile ticari ilişkilerimizden Suriye’deki gelişmelere kadar birçok konuda eşgüdümümüzü artırma noktasında mutabık kaldığımız verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." Açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti