Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN: "TERS KÖŞE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR!"

ERDOĞAN: "TERS KÖŞE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR!"

Recep Tayyip Erdoğan kurla faiz olmadığını dile getirerek şunları söyledi: "Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye'yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Bizi kendi ajandalarını parçası haline getiremediler. Baktılar kurla faizle olmuyor. Soğan, patates, biber salatalık üzerinden ters köşe yapmaya çalışıyorlar."

12 Şubat 2019 - 15:13

Aldığımız tedbirlerle bu hamleyi boşa çıkardık. Çadırlar kuruldu. bir anda fiyatlar yarı yarıya indi. Daha da inecek. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik. Temizlik ürünlerinden tutunuz, neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını burada satmaya başlayacağız.

Finansal istihdama vergiden ücretlere kadar pek çok desteği planlıyor ve uyguluyoruz. Türkiye maruz kaldığı saldırılar sebebiyle çok büyük bedeller ödedi, CHP, IMF ile ilk anlaşmayı yapandır. 17 yıl boyunca bir yandan ülkemizi her alanda dev eserlerle buluştururken diğer yandan milletimizin üzerindeki yükü alma gayreti içinde olduk.

15 Temmuz'da milletimizle birlikte ülkemizin istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. Baharla birlikte sadece havalarda değil yüreklerde de bir ferahlık iklimine kavuşacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti