Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN ŞEHİT OLAN ASKERLERLE İLGİLİ..

ERDOĞAN ŞEHİT OLAN ASKERLERLE İLGİLİ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de hipotermi sonucu şehit olan 2 askerle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu'na çok sert çıktı: "Askerimizin tüm teçhizatı en modern teçhizattır. Sen bilmeden ne anlatıyorsun ya? Bu millet artık seni biliyor. 31 Mart'ta CHP de, millet de senden kurtulacak."

30 Ekim 2018 - 14:53

 

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında, soğuk hava nedeniyle şehit olan uzman çavuşlar Ferruh Dikmen ve Asım Türkel'le ilgili ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin sözlerine sert çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

"Tunceli'de 2 askerimiz donarak şehit oldu. İçişleri Bakanımız detayları sabah anlattı. Elbisesimi yoktu falan Bay Kemal buralarda uğraşıyor. Bak benim dedem Sarıkamış'ta donarak şehit oldu. Kurşunla şehit olmak da var, donarak olmak da. Bize elbise falan filan bunu anlatma.

ASKERİMİZİN TÜM TEÇHİZATI EN MODERN TEÇHİZAT

Askerimizin tüm teçhizatı en modern teçhizattır. Sen bilmeden ne anlatıyorsun ya? Birkaç oy alayı diye milleti neden kandırıyorsun ya? Bu milleti, bu devleti küçümsemeye hakkın yok? Senin şehadet gibi bir inancın yok ya? Aileleri şehadete inanmış.

SEN BİTTİN GİTTİN

Ama sende bu yok. Bittin, gittin ya. Bir şey yapamayacaksın. 15 Temmuz gecesi tanklardan kaçıp Bakırköy Belediye Başkanı'na sığınan adamsın. Bu millet artık seni biliyor. 31 Mart'ta CHP de, millet de senden kurtulacak."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti