Reklam
  • Reklam
ERDOĞAN KOLLARI SIVADI

ERDOĞAN KOLLARI SIVADI

Fransa'dan dönen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçim çalışmalarına hız verdi. Dün parti genel merkezine gelen Erdoğan, belediye başkanlıkları için yapılan başvurular ve özellikle büyükşehir belediyeleri için kimlerin aday gösterileceğine yönelik yapılan saha araştırmalarını değerlendirdi.

13 Kasım 2018 - 09:24

Toplantıda AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı.

Yerel seçimler için yapılan hazırlıkların gözden geçirildiği toplantıda, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlere kimlerin aday gösterileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca diğer kritik iller için izlenecek strateji ve bu illerdeki son duruma ilişkin saha araştırmaları ele alındı ve karşılaştırmalar yapıldı.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Diğer yandan, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklama ile dün sona ermesi beklenen Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuruları 16 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldı. İl ve ilçe belediye başkanlığına başvuru yapacak olan AK Parti adayları başvurularını Cuma gününe kadar gerçekleştirebilecek.

PUTİN, 19 KASIM'DA İSTANBUL'DA

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yardımcısı Yuriy Uşakov, Putin'in Türk Akımı doğalgaz boru hattı ile ilgili yapılacak tören için 19 Kasım'da İstanbul'a geleceğini açıkladı.

- Uşakov, "Başkan Putin, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin denizden geçen kısmının tamamlanmasına yönelik törene katılacak. 19 Kasım'daki törende Türkiye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da yer alacak" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti